ΝΔ για Δικαιοσύνη: Ο Τσίπρας θα προσέλθει απολογούμενος στη Βουλή

ΝΔ για Δικαιοσύνη: Ο Τσίπρας θα προσέλθει απολογούμενος στη Βουλή

Αποφασισμένη να σηκώσει τους τόνους και να ασκήσει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις μεθοδεύσεις της στο χώρο της Δικαιοσύνης είναι η ΝΔ, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που θα διεξαχθεί στη Βουλή.

“Στη συζήτηση αυτή θα προσέλθει ως απολογούμενος”, είπε για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για θέματα δικαιοσύνης.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για ευπρόσδεκτη συζήτηση επισημαίνοντας ότι δεν υποκαθιστά την ανάγκη να συζητηθούν αυτά τα θέματα και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όπως έχει ζητήσει η ΝΔ.

“Η κυβέρνηση με την κίνηση Τσίπρα έδειξε ότι ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνία. Πυροτέχνηματικη επικοινωνία. Ο κ.Τσιπρας αναζητά οδούς διαφυγής από τα μεγάλα προβλήματα που προκαλεί η πολιτική του”, συμπλήρωσε.

Επίσης σε ερώτηση σχετικά με τις σχέσεις του κ. Παπαγγελόπουλου με τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή και αν επηρεάζουν τις κινήσεις της ΝΔ, ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε οτι “σε πράξεις αντιδρούμε και όχι σε πρόσωπα”.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments