Στα δύσκολα στηρίζουν την Σαράποβα

Στα δύσκολα στηρίζουν την Σαράποβα

Μετά το πρώτο σοκ της είδησης ότι η Μαρία Σαράποβα, το νούμερο 7 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, παραδέχθηκε τη χρήση απαγορευμένης ουσίας, πολλοί έσπευσαν να την καταδικάσουν και να της γυρίσουν την πλάτη.

Μεγάλοι χορηγοί όπως η Nike, η Porsche, η TAG Heuer και η American Express διέκοψαν εντός 24ώρου τη συνεργασία με το κορίτσι θαύμα των κορτ. Ωστόσο η είδηση των ημερών είναι ότι η βρετανική εταιρεία Head, που κατασκευάζει ρακέτες, την στηρίζει βγάζοντας και επίσημη ανακοίνωση.

«H Head είναι υπερήφανη και στέκεται δίπλα στην Μαρία, τώρα αλλά και στο μέλλον, αφού σκοπεύουμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιό μας μαζί της. Για περισσότερο από μια 10ετία, είναι κυρίαρχη προσωπικότητα στο γυναικείο τένις και έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους να ασχοληθούν με το άθλημα.

Η τιμιότητα και το κουράγιο της να παραδεχτεί το λάθος της είναι αξιολάτρευτα στοιχεία του χαρακτήρα της. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας μαζί της. Η Μαρία έκανε ένα λάθος αλλά έχει κερδίσει με το ήθος της το στοιχείο της αμφιβολίας γύρω από την υπόθεση.

Εκτός όμως από την Head και συναθλητές της εκδήλωσαν τη στήριξη στο πρόσωπο της με πρώτη την Σερένα Γουίλιαμς, τη μεγάλη εχθρό της στα γήπεδα κορτ.

Η νούμερο ένα τενίστρια του κόσμου δήλωσε σοκαρισμένη από την είδηση, ωστόσο παραδέχθηκε ότι αναγνωρίζει το θάρρος και την ειλικρίνεια της Σαράποβα: «Πιστεύω ότι ήταν μια έκπληξη για τους περισσότερους. Αλλά την ίδια στιγμή, είναι θετικό το γεγονός ότι στάθηκε τόσο ειλικρινής και θαρραλέα ώστε να παραδεχθεί τι έχει συμβεί».

Από την πλευρά του ο Νόβακ Τζόκοβιτς, το νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, έσπευσε και αυτός να εκφράσει την στήριξή του προς την Μαρία Σαράποβα, μετά την περιπέτεια της Ρωσίδας τενίστριας με το κρούσμα ντόπινγκ στο οποίο βρέθηκε θετική.

«Εύχομαι τα καλύτερα στη Μαρία. Γνωριζόμαστε πολύ καιρό και συμπάσχω μαζί της για όσα συμβαίνουν. Ελπίζω πως θα καταφέρει να βγει πιο δυνατή από αυτή την κατάσταση. Είναι το μόνο που μπορώ να πω», τόνισε οΤζόκοβιτς.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments