Στο Δημόσιο και η Ξανθίππη Καρανίκα

Στο Δημόσιο και η Ξανθίππη Καρανίκα

Σπουδαία μυαλά φαίνεται ότι βγάζει η οικογένεια Καρανίκα και φυσικά η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας τα αξιοποιεί στις κατάλληλες θέσεις ευθύνης. Προφανώς φοβούνται μήπως πάρουν των ομματιών τους και μεταναστεύσουν σε άλλη χώρα ή ήπειρο, λόγω της οικονομικής κρίσης, που μαστίζει την Ελλάδα.

Έτσι, λοιπόν, μετά τον διορισμό του Νίκου Καρανίκα στο Μαξίμου, σειρά είχε η Ξανθίππη Καρανίκα, αδελφή του γνωστού θαυμαστή της Ελένης Μενεγάκη. Σε αυτό το σημείο θα προτείναμε μήπως πρέπει να αξιοποιηθεί στο Μαξίμου, δίπλα από τον κ. Καρανίκα και η γνωστή παρουσιάστρια, για να έχει καλύτερες εμπνεύσεις κατά την άσκηση των καθηκόντων του, ο φίλος του Πρωθυπουργού.

Επειδή, όμως, η υπόθεση δεν είναι προς γελοιοποίηση, να τονίσουμε ότι η Ξανθίππη Καρανίκα διορίστηκε στη θέση της γραμματέως του προέδρου της ΟΛΘ Α.Ε.

Οσον αφορά τα κριτήρια της επιλογής της δεν διέρρευσαν και πολλά πράγματα. Προφανώς η επιλογή της έγινε με τις διαφανείς διαδικασίες που ακολουθεί η Αριστερά από την στιγμή που πήρε την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας. Ποια είναι αυτά; Τα περιέγραψε αναλυτικά ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονας Σχοινάς Παπαδόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στα τυπικά προσόντα. (Μέλος ΣΥΡΙΖΑ και Παππούς στο ΕΑΜ)

Την ίδια στιγμή πάντως που η οικογένεια Καρανίκα βολεύεται στο «αμαρτωλό» Δημόσιο χιλιάδες άλλοι νέοι σχηματίζουν ατελείωτες ώρες στον ΟΑΕΔ για να εγγραφούν στο Ταμείο Ανεργίας ή να πάρουν το πενιχρό βοήθημα του Οργανισμού.

Αυτή είναι η ηθική της Αριστεράς του κ. Τσίπρα.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments