Έτοιμη για όλα η ΝΔ- Βλέπει εξελίξεις!!!

Έτοιμη για όλα η ΝΔ- Βλέπει εξελίξεις!!!

Με ταχύτητα φωτός φαίνεται ότι τρέχουν οι πολιτικές εξελίξεις και στη ΝΔ ετοιμάζονται να τις αντιμετωπίσουν.

Πέρα από την επιτάχυνση σύνταξης του κυβερνητικού προγράμματος που θα παρουσιαστεί συνολικά και θα εγκριθεί σε περίπου ένα μήνα στο Συνέδριο, η ΝΔ ετοιμάζεται και οργανωτικά.

Ήδη ο κ. Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή στο Οργανωτικό να του σχεδιάσουν πρόγραμμα περιοδειών σε όλη την Ελλάδα.

Αύριο πάντως θα βρεθεί στη Λαμία όπου θα έχει επαφές με τοπικούς παράγοντες και τη βάση του κόμματος.

Στη ΝΔ εκτιμούν ότι η κυβέρνηση μετρά αντίστροφα τον χρόνο. Η αρχική εκτίμηση Μητσοτάκη ότι η κυβέρνηση θα εμπλέξει αξιολόγηση και προσφυγικό φαίνεται να επαληθεύεται παρά τις περί του αντιθέτου διακηρύξεις του κ. Τσίπρας. Το μεν κουαρτέτο από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε προχθές το πόδι του στην Αθήνα δείχνει συνεχώς «κόκκινες κάρτες» ενώ από την άλλη ο ίδιος ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τούσκ πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι των αποτελεσμάτων της Συνόδου Κορυφής συνεχάρη τα μέλη της Ε.Ε. που κλείνουν τα σύνορα τους.

Μοναδικός σύμμαχος του κ. Τσίπρα έχει απομείνει η κυρία Μέρκελ η οποία τονίζει ότι δεν είναι δυνατόν να επωμισθεί όλα τα βάρη του προσφυγικού μία μόνο χώρα της ΕΕ. Ωστόσο και σε αυτό φαίνεται να είναι ανίκανη η κυβέρνηση αφού η μεν Τουρκία εξασφάλισε 6 δις ευρώ η δε Ελλάδα 368 εκατ. ευρώ μέχρι το 2020!!!

Με το κουαρτέτο να δείχνει συνεχώς «κόκκινες κάρτες» για τις επιλογές της κυβέρνησης στην εφαρμογή του προγράμματος, και με την κοινωνία να βρίσκεται σε κατάσταση απόγνωσης, θεωρείται δύσκολο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να δεχθούν χωρίς αντιδράσεις, οι οποίες δεν γνωρίζουμε μέχρι σε ποιο σημείο θα φτάσουν, την ψήφιση ασφαλιστικού και φορολογικού, με βάση τις επιθυμίες των δανειστών. Και μόνο αυτό το γεγονός είναι από μόνο του ικανό να προκαλέσει εκρήξεις σημειώνουν στη ΝΔ και για το λόγο αυτό δεν αποκλείουν ακόμα και πρόωρες εκλογές!!!

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments