Καθελκύστηκε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

Καθελκύστηκε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

Ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι το «Harmony of the Seas», μετά την καθέλκυσή του χθές Πέμπτη 10.3.16 από την Ναζέρ της δυτικής Γαλλίας αλλά μόνο για να παραδοθεί στην Royal Caribbean την πλοιοκτήτρια εταιρεία. Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαίου και τότε θα επανδρωθεί με προσωπικό 2.000 ατόμων, για να μπορέσει στη συνέχεια να υποδεχθεί τους 6.000 τυχερούς επιβάτες για το πρώτο του επαγγελματικό ταξίδι.

Το 120.000 τόνων «Harmony of the Seas» έχει συνολικά 16 καταστρώματα, ύψος 70 μέτρων και μήκος 362 μέτρων. Πρώτοι του επιβάτες είναι τα περίπου 500 άτομα που εργάστηκαν για την κατασκευή του καθώς και κάποιοι αξιωματούχοι της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Η κατασκευή του «Harmony of the Seas», είχε ξεκινήσει στην Γαλλία το 2013 ενώ έχει κοστίσει μέχρι στιγμής 1δισ. ευρώ.

Από τις πρώτες εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα η πλοιοκτήτρια εταιρεία μπορούμε να δούμε πως η πολυτέλεια και τα facilities περισσεύουν. Από το ρομπότ μπάρμαν μέχρι τις «ιπτάμενες» νεροτσουλήθρες, την πράσινη πλατεία στην καρδιά του πλοίου και την πολυτελή εν γένει διακόσμηση μπορούμε να συμπεράνουμε πως οι κρουαζιέρες που θα προσφέρει το «Harmony of the Seas», θα είναι ονειρικές.

T1221HARMONYSLIDE

onboard-shows-nightlife-aquatheater-dive-shows

harmony-stx

5-Pictures-of-Royal-Caribbean’s-Upcoming-Harmony-of-the-Seas-5

camarote_interior_virtual

harmony-of-the-seas-splashaway-bay-3

splashaway

T0824HARMONYSLIDES_

Harmony

RCCL_QN_BIONICBAR-20-1

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments