Φλαμπουράρης – Βερναδάκης συμφώνησαν για προσλήψεις στο Δημόσιο

Φλαμπουράρης – Βερναδάκης συμφώνησαν για προσλήψεις στο Δημόσιο

Την… ανεργία στη χώρα επιχειρούν να λύσουν οι Αλέκος Φραμπουράρης και Χριστόφορος Βερναδάκης με προσλήψεις στο Δημόσιο. Την ώρα που ο ιδιωτικός τομέας αναστενάζει και καμιά αναπτυξιακή πολιτική δεν προχωρά, τα δύο στελέχη της κυβέρνησης συμφώνησαν να προχωρήσουν στην κάλυψη των κενών θέσεων στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου από το γραφείο του υπουργού Επικρατείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Υπουργού Επικρατείας για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλέκου Φλαμπουράρη, του Αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορου Βερναρδάκη και του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Δημήτρη Παπαγιαννάκου με θέμα την επίλυση του προβλήματος της υποστελέχωσης στο Δημόσιο Τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η συγκρότηση ομάδας εργασίας που θα απευθυνθεί σε όλα τα υπουργεία και τους εποπτευόμενους φορείς τους, με στόχο να καταγραφούν και να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία, σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν σε προσωπικό, οι οποίες πρέπει να καλυφθούν είτε με κινητικότητα, είτε με προσλήψεις.

Με την ολοκλήρωση το επόμενο τετράμηνο, της κατάθεσης των οργανογραμμάτων όλων των φορέων του δημοσίου, αλλά και τη ψήφιση του νόμου για την εθελοντική κινητικότητα θα είναι δυνατή η κάλυψη των κενών με έμφαση στις επείγουσες ανάγκες τομέων όπως η υγεία και η παιδεία και στο μέτρο του δυνατού και των υπόλοιπων αναγκών του Δημοσίου.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments