Σφακιανάκης κατά προσφύγων: «Ριψάσπιδες», «βιάζουν την Ελλάδα»!!!

Σφακιανάκης κατά προσφύγων: «Ριψάσπιδες», «βιάζουν την Ελλάδα»!!!

Με την άνεση και την ευκολία που του προσφέρει η ασφάλεια της διαβίωσης στην Ελλάδα, έναν τόπο που δεν σπαράσσεται από εμφύλια διαμάχη, όπως η Συρία ή από εισβολή στρατευμάτων του ISIS, αλλά και την άγνοια του πόνου που ζουν γονείς που διακινδυνεύουν τις ζωές τους αλλά και τις ζωές των οικογενειών τους, με την ελπίδα να εξασφαλίσουν ένα πιο ασφαλές αύριο για τα παιδιά τους, αλλά κυρίως με γεμάτο το στομάχι, ο Νότης Σφακιανάκης «χτύπησε» πάλι και αποκάλυψε συνωμοσίες και στημένα παιχνίδια!!!

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του μπήκαν μετανάστες και πρόσφυγες. Για στημένο κόλπο, ορδές “ριψάσπιδων” που εγκατέλειψαν τη χώρα τους εν μέσω εμφυλίου και “βιάζουν την Ελλάδα” κάνει λόγο ο… κατά λοιπά δημοφιλής τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Νότης Σφακιανάκης – ως γνωστόν – έχει απασχολήσει και πάλι με τις απόψεις του τα ΜΜΕ πότε εκφραζόμενος υπέρ απόψεων της Χρυσής Αυγής (από τις οποίες δεν απέχει και τώρα για το προσφυγικό) και πότε επιχειρώντας να κινητοποιήσει τους κατοίκους της Κω και πάλι κατά μεταναστών και προσφύγων.

“Δεν είναι πρόσφυγες, είναι ριψάσπιδες”
“Ήμουν κι εγώ μετανάστης και η μητέρα μου. Εγώ με τους μετανάστες δεν έχω κανένα πρόβλημα, έχουν μεταναστεύσει πολλοί από την οικογένειά μου σε άλλες χώρες. Δεν ήταν λαθρομετανάστες, ήταν μετανάστες, είχαν πάρει άδεια από τη χώρα στην οποία πήγαιναν, όπως η μητέρα μου κι εγώ. Εδώ το κόλπο είναι στημένο, έρχονται ορδές και βιάζουν την πατρίδα μας”.

“Ναι, αλλά είναι πρόσφυγες” του απαντά ο δημοσιογράφος, για να ανταπαντήσει ο γνωστός τραγουδιστής:

“Δεν είναι πρόσφυγες, είναι ριψάσπιδες. Δεν τους επετέθη καμία άλλη χώρα, ξένος λαός. Έφυγαν από την πατρίδα τους γιατί έχουν εμφύλιο πόλεμο. Και μην ξεχνάς, αυτό το έζησα όλο το καλοκαίρι στην Κω, ότι έρχονται με πορτοφόλια γεμάτα 500άρικα. Είναι απίστευτο, αυτό που είδα. Τι θα πει τα μωρά; Όταν η μάνα τους έρχεται με ένα πορτοφόλι γεμάτο 500άρικα; Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω και δεν με ενδιαφέρει να καταλάβω, τη γνώμη των άλλων, η οποία είναι λανθασμένη”.

Βέβαια ο κ. Σφακιανάκης δεν μας λέει πώς είναι δυνατόν να μεγαλώσεις με ασφάλεια τα παιδιά σου, όσα 500ρικα και αν έχεις, στη σκιά του ISIS και αν αυτός θα έμενε σε έναν τόπο που ο στρατός κατοχής θα έπαιρνε το παιδί του για να το χρησιμοποιήσει ως αναλώσιμο σε μια αποστολή αυτοκτονίας.

Δεν περιόρισε όμως τις επιθέσεις του στους πρόσφυγες. Επετέθη και εναντίον της Δέσποινας Βανδή.

Ακόμη, αναφερόμενος στην άδοξη και πρόωρη λήξη της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή μετά τις δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής, χαρακτήρισε την αποχώρησή της “μέγιστο ατόπημα“, λέγοντας πως “όταν έχεις μεγάλες δοσοληψίες με το Δημόσιο, είναι εύκολο να σε πείσουν, να αποχωρήσεις”.

Κι επειδή η κυρία Βανδή προσωπικά δεν έχει σχέσεις ως τραγουδίστρια με το δημόσιο, μάλλον αναφέρεται στην εταιρεία του συζύγου της, η οποία μεταξύ άλλων αναλαμβάνει και δουλειές του δημοσίου.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments