Μουζάλας προκαλεί: Μακάρι να έλθουν Τούρκοι παρατηρητές!!!

Μουζάλας προκαλεί: Μακάρι να έλθουν Τούρκοι παρατηρητές!!!

Υπέρ της άφιξης Τούρκων τοποτηρητών στα ελληνικά νησιά τάχθηκε ο Γιάννης Μουζάλας, εξηγώντας το πώς αυτό θα διευκολύνει την επαναπροώθηση των μεταναστών στη γειτονική χώρα.

Ο κ. Μουζάλας χαρακτήρισε «διεθνή πρακτική» την παρουσία Τούρκων παρατηρητών στα ελληνικά νησιά, μετά την υπογραφή συμφωνίας για την επαναπροώθηση μεταναστών και προσφύγων.

«Μακάρι να έρθουν» τόνισε ο Υπουργός Μετανάστευσης «διότι η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων καθώς ο Τούρκος παρατηρητής θα είναι παρόν στην καταμέτρηση μαζί με τους Έλληνες αλλά και τους εκπροσώπους της Frontex».

Αντίστοιχα θα υπάρχουν Έλληνες παρατηρητές και στα τουρκικά παράλια συμπλήρωσε ο κος Μουζάλας μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Όλα θα είναι ισόποσα», είναι μια αμιγώς και μόνο τεχνική λεπτομέρεια η οποία δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει και δεν θα συνδέεται με κάτι άλλο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «όλοι καταλαβαίνουν ότι με αυτήν την πρακτική δεν αμφισβητείται η εθνική μας κυριαρχία εκτός βέβαια από τους αντιπολιτευόμενους και τους κακοπροαίρετους».

Ο Υπουργός Μετανάστευσης είπε τέλος ότι είναι δύσκολο να αδειάσει η Ειδομένη καθώς όλοι θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό, ενώ αναφερόμενος στα προβλήματα συντονισμού που έχουν παρατηρηθεί είπε ότι παρατηρείται αυτό που συμβαίνει και στους σεισμούς αλλά στη συνέχεια το χάος μπαίνει σε τάξη. «Το χάος στην Ειδομένη είναι ευθύνη της Ιστορίας, όχι της κυβέρνησης» όπως τόνισε.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments