Κεντρώα η Porsche στη Βουλή – Η απάντηση του βουλευτή

Κεντρώα η Porsche στη Βουλή – Η απάντηση του βουλευτή

Στον βουλευτή Δημήτρη Καβαδέλλα της Ένωσης Κεντρώων, ανήκει η Porsche που είναι παρκαρισμένη στο πάρκινγκ της Βουλής.
Ο Δημήτρης Καβαδέλλας είναι αρχιτέκτονας, με σπουδές στη Νεάπολη και στο Μιλάνο Ιταλίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Αυγούστου 1957. Στο βιογραφικό του αναφέρει πως από μικρό παιδί ενεπλάκη σε αγώνες για Δημοκρατία και Ελευθερία, ενώ συνελήφθη αμέσως μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Από το 1992 βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγωνιστή και Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη. Σε προηγούμενες εκλογές υπήρξε υποψήφιος στη Β’ Αθήνας, όμως τώρα τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Αττικής.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα είχε γίνει χαμός στο Facebook με τη φωτογραφία της Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής. Τη φωτογραφία ανέβασε ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος και από εκείνη τη στιγμή όλοι απορούσαν σε ποιον βουλευτή μπορεί να ανήκει το πολυτελές αυτοκίνητο. Το σχόλιο του δημοσιογράφου ήταν χαρακτηριστικό:
«Μεγαλεία! Μία Porsche παρκαρισμένη στο parking βουλευτών της Βουλής. Η Porsche ανήκει σε βουλευτή ο οποίος μάλιστα κυκλοφορεί με ανοιχτή την οροφή ακόμα και αν βρέχει για να κάνει επίδειξη πλούτου και χλιδής. Και μετά γκρινιάζουν όταν γίνεται λόγος για μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης».

nikos1_2

Η απάντηση του βουλευτή

Αραγμένη στο γκαράζ της Βουλής εδώ και καιρό υποστηρίζει ότι έχει την Porsche ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Porsche, μοντέλο του 2000, περιήλθε στην κατοχή του πρόσφατα όταν κάποιος από τους πελάτες του (είναι αρχιτέκτονας) μη μπορώντας να τον πληρώσει για τις υπηρεσίες του, του έδωσε το αυτοκίνητο.

Ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, από τότε που ήρθε στα χέρια του η Porsche προσπαθεί να την πουλήσει αλλά… αγοραστής δεν βρίσκεται και γι’ αυτό την έχει στο γκαράζ της Βουλής μέχρι να βρεθεί ενδιαφερόμενος για το αυτοκίνητο το οποίο πουλά αντί 6.000 ευρώ.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments