ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Τους χωρίζει μόνο ο Μουζάλας

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Τους χωρίζει μόνο ο Μουζάλας

Όλα μέλι-γάλα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Το θέμα Μουζάλα που οδήγησε τα δυο κόμματα στα χαρακώματα, εξαφανίστηκε ως δια μαγείας, σε λιγότερο από 24 ώρες.
Μετά τη κοινή σύσκεψη Τσίπρα- Καμμένου για το μέλλον του Μουζάλα στην κυβέρνηση, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί αποφάσισαν να υπάρξει συνάντηση βουλευτών των δύο κομμάτων για να χαράξουν κοινή γραμμή εν όψει της συζήτησης της επόμενης Τρίτης για την Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Θεοπεφτάτου σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες τα προεδρεία των δύο κυβερνητικών κομμάτων θα συνεδριάσουν σήμερα στις 7 το απόγευμα προκειμένου να ορίσουν την κοινή τους γραμμή για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη για ζητήματα Δικαιοσύνης και διαπλοκής.

Όταν δε οι δημοσιογράφοι εξήγησαν ότι η συζήτηση διεξάγεται σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών και όχι βουλευτών ή κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, η κυρία Θεοπεφτάτου σημείωσε ότι εκτός της συζήτησης που θα διεξαχθεί στην Βουλή, θα γίνει και παράλληλος διάλογος στα τηλεοπτικά πάνελ γι αυτό και θα πρέπει να οριστεί η «κοινή γραμμή» που θα ακολουθήσουν οι βουλευτές.

Αναφορικά με την υπόθεση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και την επιμονή των ΑΝΕΛ να παραιτηθεί η κυρία Θεοπεφτάτου είπε ότι το ζήτημα αφορά τους πολιτικούς αρχηγούς και όχι τις ΚΟ, πρόσθεσε ωστόσο ότι «οι διαφωνίες κάνουν καλό»!
Ο διευθυντής δε της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης επισήμανε ότι με τους ΑΝΕΛ «μας ενώνουν περισσότερα από όσα μας χωρίζουν».

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments