Λαφαζάνης: Πολιτικό κανίς του γερμανογαλλικού άξονα ο Τσίπρας

Λαφαζάνης: Πολιτικό κανίς του γερμανογαλλικού άξονα ο Τσίπρας

Σφοδρή επίθεση, με βαριές κουβέντες, εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως έχει εξελιχθεί «σε πολιτικό κανίς του γερμανογαλλικού άξονα και το καλό ”παιδί” στην αυλή της Μέρκελ και του Ολάντ».

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Εδεσσα, ο επικεφαλής της ΛΑΕ, είπε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας συνυπέγραψε μια επονείδιστη συμφωνία ανάμεσα στην ΕΕ και την Τουρκία, η οποία κάνει κουρελόχαρτο το Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση της Γενεύης, βαπτίζει την απολυταρχική Τουρκία των διώξεων “ασφαλή χώρα” και ακόμα χειρότερο βοηθάει την ξενοφοβική ΕΕ να ξεφορτωθεί το προσφυγικό ζήτημα και από ευρωπαϊκό και διεθνές θέμα να το μετατρέψει σε ελληνοτουρκική υπόθεση, με την Ελλάδα στο μάτι του κυκλώνα».

Επίσης, ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι «μαζί με το οικονομικο-κοινωνικό μνημόνιο, συνομολόγησε τώρα, για χάρη της Μέρκελ και του Ολάντ και ένα προσφυγικό μνημόνιο, που θα γεμίσει μια κατεστραμμένη και εξαθλιωμένη Ελλάδα, με τόπους προσφυγικών μαρτυρίων και με πολλές Ειδομένες».

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ, ασκώντας σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, παρατήρησε ότι «από απρόβλεπτος παίκτης στην Ευρώπη έχει εξελιχθεί σε παρατρεχάμενο των ευρωσοσιαλιστών, σε πολιτικό κανίς του γερμανογαλλικού άξονα και το καλό ”παιδί” στην αυλή της Μέρκελ και του Ολάντ».

Και συνεχίζοντας, ανέφερε πως ο πρωθυπουργός: «έδωσε γη και ύδωρ σε Μέρκελ και Ολάντ στο προσφυγικό, ελπίζοντας σε έναν περιορισμό του μνημονιακού σφαγιασμού των συντάξεων, μετριασμό της φορολογικής επιδρομής και σε μικρότερη πίεση για εκχώρηση των κόκκινων δανείων στα ξένα funds αλλά λογάριασε χωρίς το ξενοδόχο του… ΔΝΤ».

«Περισσότεροι φόροι έρχονται σε βάρος των λαϊκών και μικρομεσαίων στρωμάτων, την ώρα που τα βουνά από τα χρέη νοικοκυριών, μικρών επιχειρήσεων, επαγγελματιών και αγροτών προς το Δημόσιο και τις τράπεζες εκτινάσσονται σε όλο και μεγαλύτερα ύψη. Την ίδια ώρα, κουαρτέρο και κυβέρνηση συνομολογούν την εξόντωση των συνταξιούχων και την εξαέρωση των συντάξεων, προσομοιάζοντας την Ελλάδα με βουλγαρικό τοπίο», επισήμανε.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments