Αναβαθμίζεται ο Μουζάλας

Αναβαθμίζεται ο Μουζάλας

Χαίρει της εκτίμησης του Πρωθυπουργού ο κ. Μουζάλας και αναβαθμίζεται. Αυτό αποφασίστηκε σε σημερινή σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου για το προσφυγικό. Στο πλαίσιο αυτό ενδιαφέρον έχει η αντίδραση του Π. Καμμένου ο οποίος έχει ζητήσει την παραίτηση του.

Ο κ. Μουζάλας αναβαθμίζεται καθώς το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, που μέχρι σήμερα υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αυτονομείται!

Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν μέλη της κυβέρνησης και στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού ειπώθηκε ότι για να αναβαθμιστεί το υπουργείο θα απαιτηθούν νομοθετικές παρεμβάσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν όχι μόνο το διοικητικό μέρος, αλλά και προσλήψεις οι οποίες πρέπει να προχωρήσουν πέραν των μνημονιακών δεσμεύσεων.

Ο κ. Τσίπρας είπε επίσης σήμερα ότι «θα υπάρξει κάποια στιγμή νέα συνάντηση με τον κ. Καμμένο για το θέμα Μουζάλα».

Υπενθυμίζεται ότι αυτές τις ημέρες ο κ. Καμμένος δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς επισκέπτεται τις ΗΠΑ, επομένως η αντίδρασή του στις σχεδιαζόμενες αλλαγές θα πρέπει να αναμένεται είτε εξ αποστάσεως, είτε με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη… Η απόφαση ωστόσο που ελήφθη αποτυπώνει τον τρόπο που το Μέγαρο Μαξίμου χειρίζεται το θέμα που προέκυψε μεταξύ των δύο στελεχών της κυβέρνησης.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments