Βγήκαν μαχαίρια στη ΝΟΔΕ Τρικάλων

Βγήκαν μαχαίρια στη ΝΟΔΕ Τρικάλων

Εμφύλιος ξέσπασε στη ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων, εξ αιτίας της έντονης προεκλογικής διαμάχης για τη θέση του προέδρου της Οργάνωσης.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr το πρωί της Κυριακής στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων υπήρξε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής (Ν.ΕΦ.Ε.) Τρικάλων, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη των Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, των Μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών και των Αντιπροσώπων (Συνέδρων) των Νομαρχιακών Οργανώσεων στο Εθνικό Συνέδριο και για την εκλογή στο αξίωμα του Υπευθύνου Θεματικού Τομέα Δράσης της Ν.Ο.Δ.Ε. Τρικάλων.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων Κωστής Γιαννακός και ενδιαφερόμενος για την Προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης των Τρικάλων, επιχείρησε να θέσει ερωτήματα σχετικά με την εκλογική διαδικασία.

Ωστόσο, αντιμετώπισε την οργή του Προέδρου της ΝΟΔΕ Τρικάλων Νίκου Μουζακιάρη ο ο οποίος τον εξύβρισε και τον προπηλάκισε. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να τον… αρπάξει από τον γιακά, με αποτέλεσμα να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο κ. Γιαννακός αποχώρησε από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων , κάνοντας λόγο για «κατάντια της ΝΟΔΕ Τρικάλων».

Την ίδια ώρα η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.) Τρικάλων, ζήτησε να επιστραφούν το απόγευμα οι καταστάσεις των Μελών που, όπως υποστηρίζει, δόθηκαν μεροληπτικά σε υποψηφίους και μη υποψηφίους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ισονομία.

Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό μήπως ο υπεύθυνος Οργανωτικού κ. Σπανάκης πρέπει να σκεφθεί να εκδοθεί εγκύκλιος που να εφιστά την προσοχή στους υποψηφίους και να προειδοποιεί ότι όποιοι με τη συμπεριφορά τους εκθέτουν το κόμμα να αποκλείονται από την εκλογική διαδικασία;

Μια πρόταση κάνουμε.
Ας την σκεφτεί καλά η Συγγρού και ας αποφασίσει.
Αλλά από όσο δυνάμεθα να γνωρίζουμε, αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν σε πολλές ΝΟΔΕ στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα κάποιοι παλαιότεροι να υποστηρίζουν ότι οι κομματικές οργανώσεις είναι “καζάνι που βράζει”.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments