Να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση ζητάει ο Τσίπρας

Να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση ζητάει ο Τσίπρας

Αποφασισμένος να αναλάβει το όποιο πολιτικό κόστος μιας συμφωνίας, αρκεί αυτή να γίνει πριν από τις 11 Απριλίου είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Το Μέγαρο Μαξίμου και συνολικά η κυβέρνηση δεν θέλουν η ολοκλήρωση της αξιολόγησης να συμπέσει με την Mεγάλη Εβδομάδα γι αυτό κάνουν ότι είναι δυνατόν για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Μάλιστα, μετά τα εύσημα από τον Σόιμπλε και τον Σαπέν η κυβέρνηση προβληματίζεται για την στάση του ΔΝΤ, κατηγορώντας την εκπρόσωπο του Ταμείου Ντέλια Βελκουλέσκου για αδιαλλαξία και για “έλλειψη σοβαρότητας“.

Ποιος ξεχνά άλλωστε το μήνυμα του κ. Τσίπρας, προς πάσα κατεύθυνση, ότι “Η ελληνική πλευρά θα τηρήσει πλήρως όσα συμφωνήσαμε, δεν θα κάνει λιγότερα από όσα συμφωνήσαμε τον προηγούμενο Ιούλιο, αλλά δεν πρόκειται να κάνει και τίποτε περισσότερο από όσα συμφωνήσαμε τον προηγούμενο Ιούλιο. Τίποτα λιγότερο αλλά και τίποτα απολύτως περισσότερο. Όσοι ζητούν περισσότερα, νομίζω ότι θα πρέπει να κληθούν να δώσουν απαντήσεις για το αν το κάνουν επειδή έχουν επιχειρήματα ή αν το κάνουν επειδή έχουν άλλους στόχους και σκοπούς και θέλουν να εγκαταλείψουν την παρουσία τους στο πρόγραμμα”.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments