Μικρότερα iPhone με χαμηλότερη τιμή.

Μικρότερα iPhone με χαμηλότερη τιμή.

Αφού μεγάλωσε τα iPhone πρόπερσι η Apple τώρα τα μικραίνει πάλι. Προφανώς η μείωση των πωλήσεων οδήγησε την εταιρεία στη συρρίκνωση του μεγέθους των συσκευών για να μπορέσει να μειώσει την τιμή χωρίς να προσβάλλει τους χρήστες που ακριβοπλήρωσαν το 6S και 6S Plus.

Πρόκειται για το iPhone SE το οποίο είναι μεν 4 ιντσών, αλλά έχει τις ίδιες «επιδόσεις» με το 6S, ενώ θα κοστίζει 399 δολάρια το απλό μοντέλο χωρίς σύνδεση. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα είπε ο CEO της Apple Τιμ Κουκ, στην παρουσίαση που έγινε στο Σαν Φρανσίσκο, το iPhone SE έχει «εκπληκτικές βελτιώσεις σε ό,τι αφορά την μπαταρία», επίσης συμπλήρωσε πως θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου.

Για την ιστορία το ίδιο είχε κάνει η Apple μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του 4s, παρουσιάζοντας στο μέσον της χρονιάς το 4C, το οποίο δεν πήγε τόσο καλά άμεσα, γιατί ακόμα ήταν καλύτερη η οικονομική κατάσταση διεθνώς. Οι φαν των iPhone προτιμούσαν να κρατούν το χρυσό ακριβό τεσσάρι.

Σιγά σιγά όμως διαδόθηκε στόμα με στόμα πως το 4C ήταν εξίσου γρήγορο, ελαφρύτερο και με ολόιδια χαρακτηριστικά και οι χρήστες άρχισαν να το αναζητούν παρά τα φλούο χρώματα και το πλαστικό του περίβλημα. Εξαντλήθηκαν μάλιστα τα αποθέματα της εταιρείας και άρχισε να γίνεται ολίγον συλλεκτικό. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι «κρατάει» ακόμα την τιμή του στο ίντερνετ.

Όπως συνηθίζει επίσης η Apple παρουσίασε παράλληλα και ένα νέο μικρότερο iPad Pro 9,7 ιντσών και παράλληλα ανακοινώθηκε ότι μειώνεται η τιμή του Apple Watch. Σε ό,τι αφορά το νέο iPad Pro των 9,7 ιντσών, έχει σχεδόν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το μεγαλύτερο μοντέλο, των 12,9 ιντσών, αλλά διαθέτει βελτιωμένη τεχνολογία για να υποστηρίζει το Apple Pencil.

Ακόμη, η Apple ανακοίνωσε ότι το iOS 9.3 θα είναι διαθέσιμο από 22.3.2016.

iphone-lineup

iPhone-SE

 

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments