Και ο Παππάς παίρνει αποστάσεις από Μάρδα

Και ο Παππάς παίρνει αποστάσεις από Μάρδα

Μετά τον Δημήτρη Βίτσα, και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς «άδειασε» τον Δημήτρη Μάρδα για την απίστευτη εισήγησή του σχετικά με τις δυνατότητες επενδύσεων που μπορούν να αναζητηθούν σε πρόσφυγες.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο υπουργός είπε ότι «αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να λύσει ούτε το προσφυγικό ούτε το πρόβλημα των επενδύσεων».

Σχετικά με το θέμα Μουζάλα άφησε να εννοηθεί ότι θα παραμείνει στη θέση του ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, τονίζοντας ότι η κυβερνητική πορεία είναι συμπαγής και αδιατάρακτη και πως θα διαψευστούν για άλλη μια φορά όσοι λένε για κυβερνητική κρίση.

Επίσης, ο κ. Παππάς εξαπέλυσε σφορδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν μπορεί να απειλείται η κυβερνητική εκπρόσωπος από τον εκπρόσωπο της ΝΔ με μηνύσεις και αγωγές όταν ασκεί πολιτική κριτική για το θέμα των εκβιαστών δημοσιογράφων», είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να εξηγήσει γιατί η ΝΔ «σιωπά εκκωφαντικά» -όπως σημείωσε- και δεν ξεκαθαρίζει τη στάση της απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής.

Συνεχίζοντας ο κ. Παππάς υπογράμμισε πως «η ΝΔ οφείλει κυρίως στον εαυτό της να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς της με το παρελθόν», ενώ εξαπέλυσε ταυτόχρονα βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας πως «είναι κομμάτι του παλαιού πολιτικού κατεστημένου με ότι αυτό σημαίνει σε σχέση με εξαρτήσεις και συστήματα δεσμεύσεων. Έχει μια πολιτική πορεία που τον κάνει κομμάτι του παλαιού κομματικού συστήματος και κατεστημένου».

Κατέληξε λέγοντας πως η τοποθέτηση της ΝΔ στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, την Τρίτη, για τη διαπλοκή και τη διαφθορά θα είναι μια ιστορικού τύπου τοποθέτηση που θα έχει πολύ ενδιαφέρον για τη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού στην επόμενη φάση.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments