Μεγάλη ποσότητα αλκόολ είχε καταναλώσει ο Παντελίδης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική

Μεγάλη ποσότητα αλκόολ είχε καταναλώσει ο Παντελίδης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική

Mια μέρα μετά το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη, στο φως της δημοσιότητας ήρθε το πόρισμα της Πυροσβεστικής που έχει παραδοθεί στην Τροχαία.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το Βήμα, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σύμφωνα με τις αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη είναι πάνω από 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, ενώ το όριο είναι 0,50 γραμμάρια, σύμφωνα με το vima.gr.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στον οργανισμό του δημοφιλούς τραγουδιστή δεν βρέθηκαν άλλες ουσίες, όπως ναρκωτικά ή φάρμακα.

Όσον αφορά στο ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, από την Πυροσβεστική, η οποία κλήθηκε να απεγκλωβίσει από το αυτοκίνητο τον Παντελίδη Παντελίδη όσο και τις δυο κοπέλες που ήταν μαζί του στο μοιραίο τζιπ, την 21χρονη Φρόσω Κυριακού και την Μυρσίνη Αρναούτη, τονίζεται πως η έκθεση που έχει παραδοθεί στην Τροχαία Ελληνικού αναφέρει σαφέστατα πως το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 32χρονος τραγουδιστής, απορρίπτοντας τα όσα περί του αντιθέτου έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες.

Αδιευκρίνιστη παραμένει ακόμη η ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο του Παντελίδη, που ανατράπηκε στις 08:20 το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στη γέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου βγαίνει ο δρόμος από το παλιό ανατολικό αεροδρόμιο.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη σε αυτές τις πληροφορίες.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments