Viral στο twitter το μήνυμα της ΝΔ στον Τσίπρα «Φύγετε» !!!

Viral στο twitter το μήνυμα της ΝΔ στον Τσίπρα «Φύγετε» !!!

Μέσω των Social media η ΝΔ στηρίζει το αίτημα για εκλογές που διατύπωσε στην ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην επίσημη σελίδα του κόμματος στο Facebook, αλλά και σε αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέβηκε μία αφίσα που ανεβάζει τους πολιτικούς τόνους επαναλαμβάνοντας την τελευταία φράση που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν κατέβει από το βήμα:

“Εδώ που έχουμε φτάσει ένα μόνο καλό μπορείτε να κάνετε στην Ελλάδα. Αφού δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, να παραιτηθείτε. Φύγετε”.

Χρησιμοποιώντας το #Fygete, το οποίο γίνεται viral στο Twitter, στη συνέχεια δημοσίευσε και δεύτερη αφίσα με λεζάντα “Σήμερα στέλνουμε μήνυμα στον κατηγορούμενο πρωθυπουργό”.

minyma

Πηγή: rigillis18.blogspot.gr

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
Επιμένει η ΝΔ στο αίτημα για πρόωρες εκλογές. Το σύνθημα έδωσε ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος στη Βουλή κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως επικίνδυνη για τα συμφέροντα της χώρας και για το λόγο αυτό ζήτησε ευθέως πρόωρες εκλογές, ικανοποιώντας ταυτόχρονα και τη βάση του κόμματος του.

Σήμερα τη σκυτάλη πήρε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος εξήγησε τους λόγους που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε θέμα εκλογών.

Το αίτημα της ΝΔ για πρόωρες εκλογές είναι «πράξη καθήκοντος» και «πολιτική ευθύνη», με δεδομένη την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, υπογράμμισε

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι η ΝΔ ούτε θέλει, ούτε μπορεί να επιβάλει εκλογές σε μία κυβέρνηση που δεν θέλει την επιλογή της κάλπης και είναι «γαντζωμένη στην εξουσία», όμως, υπογράμμισε, ότι σε συνθήκες «ραγδαίας κατάρρευσης» της χώρας οφείλει να δείξει στους πολίτες το σημερινό «αδιέξοδο».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ επισήμανε ότι η κίνηση του κ. Μητσοτάκη είναι πράξη ευθύνης, καθώς το κόμμα δεν μπορεί να περιμένει με πολιτική σκοπιμότητα τη διάλυση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. «Δεν μπορείς να λες “το σπίτι καταρρέει και περιμένω να καταρρεύσει στα χέρια του άλλου”», είπε.

Επισήμανε ότι το μήνυμα που έστειλε ο κ. Μητοτάκης προς την κυβέρνηση ήταν «δεν μπορείτε να κυβερνήσετε». Άλλωστε, προσέθεσε ο κ. Κουμουτσάκος, το μήνυμα της ΝΔ δόθηκε σε έναν πρωθυπουργό που «οδήγησε τη χώρα αχρείαστα σε τέσσερις εκλογές» μέσα σε 15 μήνες.

 

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments