Βγήκαν τα μαχαίρια στην ΟΝΝΕΔ μετά το “φιάσκο” της Θεσσαλονίκης

Βγήκαν τα μαχαίρια στην ΟΝΝΕΔ μετά το “φιάσκο” της Θεσσαλονίκης

Εμφύλιος στην ΟΝΝΕΔ μετά το φιάσκο με τις άστητες κάλπες. Λίγες ώρες μετά την διαρροή ότι η ηγεσία της ΝΔ είναι δυσαρεστημένη από την αποτυχημένη εκλογική διαδικασία στο 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη, καταπέλτης ήταν σε δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της οργάνωσης Σάκης Ιωαννίδης.

Ο ίδιος δήλωσε ότι αποχώρησε από το συνέδριο και μαζί του αποχώρησαν και άλλοι σύνεδροι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εκφυλισμό της διαδικασίας. «Δικαιώθηκαν οι φόβοι που είχα εκφράσει. Υπήρξε διασυρμός και το συνέδριο εξελίχθηκε σε φιάσκο. Κάποιοι για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες οδηγούν την ΟΝΝΕΔ στο γκρεμό», επισήμανε.

Αντίθετη άποψη εξέφρασε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης.

“Μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ για τα 120 μέλη της Κ.Ε. της οργάνωσης, τους 400 αντιπροσώπους για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος”.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι οι εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα, με καθυστέρηση, λόγω τεχνικών προβλημάτων που υπήρξαν, και αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Διαβάστε επίσης:

http://db8.gr/nd-provlhmatismos-kai-dysforia-gia-tis-asthtes-kalpes-ths-onned-sth-thessalonikh/

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments