Επιστρέφονται άδειες οδήγησης και πινακίδες κυκλοφορίας, λόγω Πάσχα

Επιστρέφονται άδειες οδήγησης και πινακίδες κυκλοφορίας, λόγω Πάσχα

Επιστρέφονται εν όψει της μετακίνησης για τις γιορτές του Πάσχα οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, από σήμερα Μεγάλη Τετάρτη.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση, που έχει υπογράψει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας προβλέπεται ότι :

Θα επιστραφούν τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί από τις αστυνομικές αρχές μέχρι και την Τρίτη 26 Απριλίου 2016.

Στο πλαίσιο της ίδιας απόφασης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις για επιβολή διοικητικών μέτρων, είτε έχουν επιδοθεί είτε όχι και αφορούν σε τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι την ίδια ημερομηνία.

Από την παραπάνω απόφαση εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, που αφορούν στις εξής παραβάσεις:

-οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
-οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης
-παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη
-κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων
-κίνηση στο αντίθετο ρεύμα
-οδήγηση για επίδειξη ικανότητας, εντυπωσιασμό, ανταγωνισμό ή τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων.

Οι αποφάσεις, που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες αρχές, εκτελούνται κανονικά.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.