Γονείς – τέρατα βασάνιζαν το τρίχρονο αγοράκι τους

Γονείς – τέρατα βασάνιζαν το τρίχρονο αγοράκι τους

Σε σκληρά βασανιστήρια… για σωφρονισμό υπέβαλλαν το τρίχρονο γιο τους γονείς-τέρατα στη Νεμέα.

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας οι γονείς, Βουλγαρικής καταγωγής έδεσαν πισθάγκωνα με τριχιά το παιδί και έκαιγαν τσιγάρα πάνω του για να το σωφρονίσουν.

Οι περίοικοι που άκουσαν το κλάμα και τα ουρλιαχτά του παιδιού ειδοποίησαν τους αστυνομικούς του ΑΤ Νεμέας οι οποίοι βρήκαν το άτυχο παιδί στην εγκαταλελειμμένη οικία στην Νεμέα

Οι δύο αστυνομικοί μόλις μπήκαν μέσα πάγωσαν από το θέαμα που αντίκρισαν. Είδαν ένα μικρό παιδάκι καθιστό δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του korinthostv αμέσως έλυσαν το παιδί και με περιπολικό το μετέφεραν στο κέντρο υγείας όπου το εξέτασαν γιατροί.

Το ιατρικό προσωπικό που φρόντισε το αγοράκι δήλωσε συγκλονισμένο όταν είδε σημάδια από σβησμένα τσιγάρα σε όλο του το κορμί.

Οι αστυνομικοί αμέσως πήγαν στο σπίτι για να βρουν τους γονείς. Μετά από πολλές ώρες εμφανίστηκε ένα ζευγάρι με άλλα δύο ανήλικα παιδιά.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα και εκεί αποκάλυψε ότι έδεσε το παιδί επειδή ήταν άτακτο.

Και τα τρία παιδιά φιλοξενούνται στο Χαμόγελο του παιδιού, ενώ οι γονείς συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση του σε κίνδυνο

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.