Βασίλης Χιώτης: “Εκανα λάθος για το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα”

Βασίλης Χιώτης: “Εκανα λάθος για το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα”

Πίσω ολοταχώς στις κατηγορίες που είχε εξαπολύσει μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής έκανε σήμερα με δήλωσή του ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης.

«Η διαφορά του πολιτικού από το δημοσιογράφο είναι ότι ο δημοσιογράφος όταν κάνει έναν λάθος δεν έχει πρόβλημα να το παραδεχτεί, ο κανονικός δημοσιογράφος. Ο πολιτικός δεν το παραδέχεται ποτέ. Εγώ παραδέχομαι ότι έκανα λάθος».

Ο Βασίλης Χιώτης ο οποίος παραιτήθηκε από τον Βήμα fm ανέφερε επίσης: «Είχα όλα τα στοιχεία στη διάθεσή μου, που οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι κάποια στιγμή το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει ο πρωθυπουργός, με ενοίκιο όπως τελικά αποδείχτηκε – και αυτό ήταν το λάθος μου – είναι ένα διαμέρισμα το οποίο ανήκε σε κάποιον επιχειρηματία, κοσμηματοπώλη για την ακρίβεια, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από λίγο καιρό, δεν θα μπούμε σε παραπάνω λεπτομέρειες, σέβομαι απολύτως την επιθυμία της οικογενείας του, και η οικογένειά του το έχει εκμισθώσει στον πρωθυπουργό».
Για να καταλήξει ο Βασίλης Χιώτης:

«Απ΄ό,τι μαθαίνω είναι υποθηκευμένο, δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες, θα σταθώ μόνο στο γεγονός ότι εγώ μετέδωσα, πέφτοντας θύμα κακής πληροφόρησης, ότι έγινε πλειστηριασμός και ο πρωθυπουργός απέκτησε αυτό το ακίνητο στο οποίο διαμένει. Δεν το απέκτησε λοιπόν, δέχομαι και αναγνωρίζω το λάθος μου, τη διαβεβαίωση του δικηγόρου της οικογένειας αλλά και του Πρωθυπουργικού γραφείου που εξέδωσε ανακοίνωση».

Ο Βασίλης Χιώτης διάβασε επίσης από την εκπομπή του επιστολή του Δημήτρη Βογιατζή, εντολέα των ιδιοκτητών του σπιτιού στο οποίο διαμένει ο πρωθυπουργός.
«Κατόπιν όσων είδαν το φως της δημοσιότητα στις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ιδιοκτησία ή όχι του ακινήτου που διαμένει ο Πρωθυπουργός σας αναφέρω τα εξής: Οι εντολείς μου που δεν επιθυμούν να δοθούν τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα για λόγους απόλυτα προσωπικούς είναι συνιδιοκτήτριες του διαμερίσματος όπου διαμένει ο Πρωθυπουργός, στον οποίο το έχουν εκμισθώσει. Το διαμέρισμα αυτό δεν περιήλθε ποτέ στην ιδιοκτησία του ή σε άλλο συγγενή του πολλώ δε μάλλον δια πλειστηριασμού. Οι λοιπές πληροφορίες περί επιχειρηματία που αυτοκτόνησε λόγω χρεών κλπ, είναι παντελώς άσχετες με το ζήτημα της μίσθωσης, δεν αφορούν την κοινωνία και την πληροφόρηση του κοινού και παρακαλούμε να παύσει άμεσα οποιαδήποτε αναφορά στα γεγονότα αυτά που θίγουν πρόσωπα, οικογένειες και προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται στην επιστολή.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments