Ο Μητσοτάκης στο Περιστέρι: Τα νέα μέτρα βουλιάζουν την οικονομία σε ύφεση

Ο Μητσοτάκης στο Περιστέρι: Τα νέα μέτρα βουλιάζουν την οικονομία σε ύφεση

Την πρόβλεψη ότι τα πρόσθετα μέτρα που η κυβέρνηση προωθεί στη Βουλή θα βουλιάξουν την οικονομία σε πιο βαθιά ύφεση έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Περιστέρι όπου συναντήθηκε με φορείς και πολίτες.

mitsotakis 4

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος κυρίως στο εσωτερικό της ΝΔ, είπε ότι χρέος της ΝΔ είναι να βρίσκονται πιο κοντά στους πολίτες και ιδιαίτερα σε εκείνους που βάλλονται περισσότερο από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής:

«Είχα τη μεγάλη χαρά να περιοδεύσω στο Περιστέρι, στη Δυτική Αθήνα.

Να συνομιλήσω με εργαζόμενους ανθρώπους, ανθρώπους του μόχθου. Να συζητήσω μαζί τους για τα μεγάλα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν. Και να βιώσω, από πρώτο χέρι, τις οικονομικές επιπτώσεις μιας αδιέξοδης κυβερνητικής πολιτικής.

mitsotakis 2

Δυστυχώς, και εδώ, στο Περιστέρι, επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, ότι το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι η αδυναμία της να επιστρέψει σε μια αναπτυξιακή δυναμική.

Η πολιτική της Κυβέρνησης, όπως δρομολογείται με τα πρόσθετα μέτρα, τα οποία θα ψηφιστούν στη Βουλή, θα έχει τελικά ακριβώς το ανάποδο αποτέλεσμα. Θα βουλιάξει την οικονομία πιο βαθιά στην ύφεση και θα υπονομεύσει κάθε ουσιαστική προσπάθεια για την ανάκαμψή της.

Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, έχουμε ένα χρέος: Να είμαστε πιο κοντά σε αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους, οι οποίοι βάλλονται περισσότερο από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Και να αποδείξουμε στην πράξη ότι η δήθεν κοινωνική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες είναι απλά ένας μύθος.

mitsotakis 3

Οι πιο αδύναμοι είναι αυτοί, οι οποίοι πρώτοι πλήττονται από τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πιο αδύναμοι είναι αυτοί, οι οποίοι πλήττονται από τις αυξήσεις των εμμέσων φόρων, τις οποίες η Βουλή θα ψηφίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο».

 

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments