Τοπίο στην ομίχλη η συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ

Τοπίο στην ομίχλη η συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παρέστη στο συνέδριο της Δράσης, ένα κόμμα με νεοφιλελεύθερο προφίλ, και δεν πήγε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, γεγονός που ερμηνεύθηκε από πολιτικούς κύκλους οτι το Ποτάμι είναι πιο κοντά στη ΝΔ, παρά στο ΠΑΣΟΚ και προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Το Ποτάμι σχολιάζοντας τη σχετική φημολογία ανέφερε οτι ο κ. Θεοδωράκης δεν κλήθηκε ποτέ να μιλήσει στη συνδιάσκεψη, ενώ αντιθέτως είχε πρόσκληση για να πράξει κάτι τέτοιο στο συνέδριο της Δράσης, εδώ και εβδομάδες.

«Ορισμένοι πιστεύουν ότι με διαρροές και ψιθύρους θα κάνουν πολιτική. ”Διαδίδουν” λοιπόν ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης αρνήθηκε να πάει στην συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να είναι την ίδια ώρα στο συνέδριο της Δράσης», αναφέρει το Ποτάμι.

«Διευκρινίζουμε λοιπόν. Ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν κλήθηκε ΠΟΤΕ να μιλήσει ή να χαιρετήσει στη συνδιάσκεψη – όπως προφανώς δεν κλήθηκε και κανείς άλλος πολιτικός αρχηγός. Αντιθέτως η πρόσκληση να μιλήσει στο συνέδριο της Δράσης είχε γίνει εδώ και αρκετές εβδομάδες και η αποδοχή της πρόσκλησης ήταν γνωστή στον Τύπο από τις αρχές του μήνα», σημειώνει ακόμη το Ποτάμι.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments