Τριγμοί στους ΑΝΕΛ. Παραιτήθηκε ο γαμπρός της Χρυσοβελώνη

Τριγμοί στους ΑΝΕΛ. Παραιτήθηκε ο γαμπρός της Χρυσοβελώνη

Νέοι τριγμοί στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Με βαριές καταγγελίες κατά του προέδρου του κόμματος και υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνας ο Χρήστος Χρηστάκης, γαμπρός της υφυπουργού Μεταφορών Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο για “ναπολεοντική” συμπεριφορά και αφήνει αιχμές τόσο για το ρόλο του κόμματος στην κυβέρνηση όσο και για την κυβέρνηση γενικότερα.
Ο Χρήστος Χρηστάκης, που ήταν υποψήφιος βουλευτής στη Μαγνησία όχι μόνο λέει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παίζουν το ρόλο του “χρήσιμου ηλίθιου” στον κυβερνητικό συνασπισμό αλλά χαρακτηρίζει επικίνδυνη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και σημειώνει πως το κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά.

«Ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν , όπως κάνουν η «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει ….πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών», αναφέρει στην ανακοίνωση που ανέβασε στο Facebook.

Χαρακτηρίζει δε το νόμο για το ασφαλιστικό, που ψηφίστηκε μόλις πριν από μια εβδομάδα στη Βουλή «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη. Ζητά δε συγγνώμη «από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι».

Το κείμενο της επιστολής παραίτησης
Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη και τον κοινωνικό ιστό, που θα οδηγήσει εντέλει στην ολοκληρωτική καταστροφή της μικρομεσαίας τάξης , το κίνημα των ΑΝΕΛ δεν έχει λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό . Ξεπερνώντας όλες τις κόκκινες γραμμές και αρχές του το Κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού .
Ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν , όπως κάνουν η «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος ,κ.Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει ….πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών .
Συνεπώς, υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του Εθν. Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και από μέλος του Κινήματος .
Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι. Παραμένοντας Ενεργός Πολίτης υπόσχομαι να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος !!
Μετά τιμής
Χρήστος Χρηστάκης

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments