Αγανακτισμένοι πολίτες επιτέθηκαν στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι

Αγανακτισμένοι πολίτες επιτέθηκαν στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι

Πληθαίνουν τα βίαια επεισόδια το τελευταίο διάστημα σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από οργισμένους πολίτες που πλήττονται από τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας. Ένα φαινόμενο που παίρνει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις.
Στο Λασίθι χθες προκλήθηκε μεγάλη ένταση όταν ομάδα κατοίκων επιτέθηκε φραστικά στον Γραμματέα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου, Δημήτρη Γιαννίδη.

Το επεισόδιο συνέβη κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου θα γινόταν συζήτηση για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη λειτουργία και την στελέχωση του νοσοκομείου της περιοχής.

Κάτοικοι περικύκλωσαν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και φώναζαν “μας προδώσατε πουλημένοι”.

Τον τελευταίο καιρό πυκνώνουν τα επεισόδια εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Πριν μια βδομάδα, σε εκδήλωση για την επέτειο εξέγερσης εργατών, φραστική επίθεση δέχτηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Την οργή των κατοίκων του Λασιθίου προκάλεσε η παρουσία του Γραμματέα της Ν.Ε. τουΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου, Δημήτρη Γιαννίδη, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα τα προβλήματα στη λειτουργία και στελέχωση του νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Εξοργισμένοι κάτοικοι της περιοχής στη θέα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να του φωνάζουν «μας προδώσατε, πουλημένοι».

Πρόκειται για άλλο ένα επεισόδιο σε βάρος στελέχους του κυβερνώντος κόμματος μετά τις πρόσφατες αποδοκιμασίες σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλου Μηταφίδη και μάλιστα εις διπλούν στη Θεσσαλονίκη.

https://www.youtube.com/watch?v=1JV-WdB2nJ8

 

 

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments