Νέος γύρος “αποκαλύψεων” από τον “κοριό” της ΕΥΠ

Νέος γύρος “αποκαλύψεων” από τον “κοριό” της ΕΥΠ

Πηγή:Nonparernews.gr

Αβραμόπουλος, Στ. Δήμας, Παπασταύρου, Κουμουτσάκος, Κώστας Αχιλλέα Καραμανλή και άλλοι δύο, θύματα υποκλοπών και αφελών συζητήσεων με τον προφυλακισμένο Τάκη Μουσσά

Παράγοντες του Μαξίμου διατείνονται ότι διαθέτουν 30 ώρες «καθαρές συνομιλίες» νεοδημοκρατών για την ίδια υπόθεση. Η υπαινικτική δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, μετά τις πρώτες αποκαλύψεις στην εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου την Κυριακή το βράδυ στον ΑΛΦΑ.
Η αιχμηρή δήλωση του Κώστα Καραγκούνη, πρώην υφυπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας για τα κρίσιμα ερωτηματικά, όπως η παρακολούθηση , αθέμιτη και προκλητική, τηλεφωνικών συνδιαλέξεων βουλευτών και άλλων πολιτικών προσώπων,)με πρόσχημα ίσως τον Τ. Μουσά και τη ομάδα των εκβιαστών, κυρίως γιά διαγημίσεις)
Για κρίσιμα «στοιχεία που αποκαλύπτουν τις στενές σχέσεις κορυφαίων στελεχών της ΝΔ με τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα εκβιαστών», έκανε λόγο σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

«Για μια ακόμα φορά έρχονται στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που αποκαλύπτουν τις στενές σχέσεις κορυφαίων στελεχών της ΝΔ με τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα εκβιαστών», αναφέρει αρχικά στη δήλωσή της και συνεχίζει:

«Τα αποσπάσματα που μεταδόθηκαν χθες σε τηλεοπτική εκπομπή, δείχνουν τους κατηγορούμενους σε ρόλο συμβούλου επικοινωνίας για τα στελέχη της ΝΔ, με αναφορές σε τακτικές προσωπικής προβολής και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα».

«Η ΝΔ οφείλει να απαντήσει αν οι επαφές αυτές σχετίζονται με τα χρηματικά ποσά που το ταμείο του κόμματος κατέβαλλε πλουσιοπάροχα και σε τακτική βάση στους κατηγορούμενους για εκβιασμό. Οι Έλληνες φορολογούμενοι, στους οποίους ανήκουν τα χρήματα αυτά, περιμένουν επιτέλους μια απάντηση», αναφέρει ακόμα η Όλγα Γεροβασίλη.

Καραγκούνης (ΝΔ): Η κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις ποιος παρακολουθεί τα τηλέφωνα βουλευτών

Εχει βάθος, άγνωστο η όλη υπόθεση πιστεύουν στη ΝΔ. .Άμεσες εξηγήσεις από την κυβέρνηση για το ποιοι παρακολουθούν τα τηλέφωνα βουλευτών, ζητά ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης.
Αφορμή αποτέλεσαν οι νέες συνομιλίες μεταξύ κομματικών στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μελών του κυκλώματος εκβιαστών, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο κ. Καραγκούνης, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104, 9 FM», διατύπωσε το παραπάνω αίτημα με αφορμή τη δήλωση που έκανε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, ζητώντας από τη ΝΔ να εξηγήσει τη σχέση της με μέλη του κυκλώματος, με αφορμή χθεσινές, νέες δημοσιοποιήσεις συνομιλιών. Όπως είπε ο κ. Καραγκούνης στην εκπομπή «ΑΠΕριττα», δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπήρξαν συναλλαγές συναδέλφων του με μέλη του κυκλώματος και περνώντας στην αντεπίθεση ζήτησε αυτός με τη σειρά του εξηγήσεις, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «καθεστωτικές αντιλήψεις».

«Πρέπει να μας δώσει εξηγήσεις ποιος παρακολουθεί τα τηλέφωνα βουλευτών και αν εκβιάζονται βουλευτές και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί διαφορετικά υπάρχει βαθύ πολιτικό ζήτημα δημοκρατικό ζήτημα, κοινοβουλευτικό ζήτημα», τόνισε ο κ. Καραγκούνης και πρόσθεσε ότι σε πρώτη φάση οι εξηγήσεις θα πρέπει να δοθούν από τον αρμόδιο υπουργό και από την κυβερνητική εκπρόσωπο.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments