Πάγκαλος: Ολα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ είναι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Πάγκαλος: Ολα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ είναι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Έξω από τα δόντια μίλησε σήμερα ο Θοδ. Πάγκαλος και είπε πράγματα που σίγουρα έθιξαν πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία σήμερα βρίσκονται στο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας κυβερνητικές θέσεις. Ωστόσο ο πρώην υπουργός ακολουθώντας την πεπατημένη σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν ανέφερε ονόματα.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι όλο το κατακάθι του ΠΑΣΟΚ όλα τα λαμόγια αν θέλετε, όλοι αυτοί που περιμένανε, όχι να κλέψουν κατ’ ανάγκη, αλλά κάποια θεσούλα ή κάποιο βόλεμα για τους δικούς τους, είναι εκεί (στον ΣΥΡΙΖΑ), είναι στην εξουσία» τόνισε μιλώντας στο ΒΗΜΑfm και πρόσθεσε: «Ξέρετε αυτό το είχε λύσει ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο ιστορικός Γεώργιος Παπανδρέου, όχι ο Γιώργος, αυτός είχε πει κάποτε, πήγε ένας και του λέει, ο τάδε, μόλις ηττηθήκαμε στις εκλογές, έφυγε και μας βρίζει, (και του απάντησε, δεν πειράζει), είναι σταθερός οπαδός της εκάστοτε κυβέρνησης.

Λοιπόν, αυτοί όλοι τώρα, γιατί να είναι καλύτεροι από τους βουλευτές του κ. Καμμένου οι οποίοι ανέχονται τη συμμαχία με τον κομμουνιστή κ. Κατρούγκαλο και όλα τα άλλα που υπάρχουν και εξευτελίζουν αυτή τη στιγμή την πολιτική ζωή στη χώρα» επισήμανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Είναι γνωστό, ότι ο Τσίπρας, παριστάνει στον Ανδρέα Παπανδρέου και επειδή έχει ικανότητα να παριστάνει, είναι ηθοποιός, παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου μιμούμενος τη φωνή του και τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε» υποστήριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στο ΒΗΜΑ fm. «Τώρα αρχίζει να τον εορτάζει κιόλας, ας γίνει Ανδρέας Παπανδρέου, να δούμε…»

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments