Φρούριο ο Άγιος Παντελεήμονας στο Άγιον Όρος ενόψει επίσκεψη Πούτιν

Φρούριο ο Άγιος Παντελεήμονας στο Άγιον Όρος ενόψει επίσκεψη Πούτιν

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος στο Άγιον Όρος ενόψει της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στις 28 Μαΐου.

Ήδη στην μονή βρίσκονται 70 άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του ρώσου προέδρου, η οποία έχει κλείσει και δεν δέχεται παρά μόνο πολύ συγκεκριμένους επισκέπτες.

Η προσωπική φρουρά του Πούτιν έχει εγκαταστήσει «κόφτες» των τηλεπικοινωνιών, που διακόπτουν τις επικοινωνίες σε μεγάλη απόσταση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Έθνος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια μέλη από τους επονομαζόμενους «Λύκους της Νύχτας» έχουν ήδη περάσει στο Άγιον Όρος, χωρίς τις μηχανές τους και θα μείνουν στον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι την επίσκεψη του ρώσου προέδρου.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα από τις 27 Μαΐου και θα μεταβεί αυθημερόν στο Άγιον Όρος, όπου θα βρίσκεται ήδη ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών, Κύριλλος.
Για λόγους ασφαλείας επιλέχθηκε ο Πούτιν να κάνει τη διαδρομή προς το Περιβόλι της Παναγίας με ταχύπλοο και όχι με ελικόπτερο.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, χαρακτήρισε την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου ως ένα «εξαιρετικά σημαντικό γεγονός» και θα αποτελέσει ευκαιρία «για την περαιτέρω σύσφιξη των οικονομικών και ενεργειακών σχέσεων» Ελλάδας-Ρωσίας.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments