Λάκης Λαζόπουλος: πρώτος οριακά αλλά με αρκετές απώλειες από τα παλιά 45% έως 47%

Λάκης Λαζόπουλος: πρώτος οριακά αλλά με αρκετές απώλειες από τα παλιά 45% έως 47%

Πηγή:Nonpapernews.gr

Φαίνεται ότι αρχίζει να έχει αποτελέσματα η εναντίον πολεμική φθοράς ότι στις εκπομπές του υποστηρίζει μονόπλευρα τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ασκεί καμία κριτική σε αποτυχημένους υπουργούς, στην ΑΝΕΛ και τον Παναγιώτη Καμμένο ενώ επίμονη είναι η κριτική του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη της ΝΔ, του Ποταμιού και του Στ. Θεοδωράκη.
Πιο μετριοπαθής αλλά πάντα πολιτικά μονόπλευρος θεωρήθηκε από πολλούς τηλεθεατές ο Λάκης Λαζόπουλος στην χθεσινή του εκπομπή. Στην οποία ήρθε ελαφρά πρώτος από ανταγωνίστριες εκπομπές αλλά φαίνεται ότι έχασε περίπου 15 μονάδες. Κριτικός μόνο για τα θέματα ακρίβειας και δυσφορίας των πολιτών αλλά χωρίς αρνητικές αναφορές προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς για ασυνέπειες, ψευδείς υποσχέσεις και αποτυχίες. Ελάχιστο το υλικό από εκπομπές άλλων καναλιών με πρώτον τον ΑΝΤ1 για τον οποίο ο δημοφιλής ηθοποιός παραπονέθηκε. Παράπονα επίσης για τις επιθέσεις στελεχών του ΣΚΑΪ εναντίων του ότι έχει ξεπεράσει τα όρια της σάτιρας και επιδίδεται σε πολιτική προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Με ανάλογο περιεχόμενο πολλά από τα σχόλια των χρηστών του Twitter και στο διαδίκτυο γενικά.
Το δημοσίευμα από το Newsit:
Μετά από αρκετό καιρό απουσίας από το τηλεοπτικό τοπίο ο Λάκης Λαζόπουλος χθες το βράδυ τράβηξε πάλι κουρελού κι άνοιξε το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του για να υποδεχτεί τους τηλεθεατές. Ωστόσο, αυτό που συμπεραίνεις βλέποντας τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen είναι ότι αυτή τη φορά οι τηλεθεατές… δεν στριμώχτηκαν στη συχνότητα του ALPHA κι ο Λαζόπουλος σημείωσε απώλειες!
Συγκεκριμένα, την πρώτη ώρα προβολής του, από τις 9 έως τις 10, το «Αλ τσαντίρι νιουζ» σημείωσε 29,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, 32,3%. Αντίστοιχα, την πρώτη ώρα έκανε 27,5% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό και τη δεύτερη ώρα 28,5%.
Αναμφισβήτητα πρόκειται για υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά όχι του… μεγέθους του Λαζόπουλου που είναι σαφές ότι έχει «χάσει» μεγάλο μέρος των τηλεθεατών του. Να σημειωθεί ότι απέναντί του στάθηκαν δυνατοί αντίπαλοι οι σειρές του ΑΝΤ1, το «Μπρούσκο» καταγράφοντας 26,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 22,2% στο δυναμικό κοινό, αλλά και οι «Συμμαθητές» με 22,5% και 21,2% στο δυναμικό κοινό.
Όπως φαίνεται λοιπόν χθες, τουλάχιστον από πλευρά τηλεθέασης, δεν έγινε… της Τρίτης αλλά αρκετοί από τους τηλεθεατές επέλεξαν να μην μπουν στο «Τσαντίρι» του Λάκη. Και σίγουρα αυτό θα πρέπει να προβληματίσει το δημιουργό και να σκεφτεί αν η έξοδος των τηλεθεατών από το «Τσαντίρι» του οφείλεται στο ότι ήθελαν να παρακολουθήσουν τις σειρές του ΑΝΤ1 ή δεν ταυτίζονται πλέον με τη σατιρική «ματιά» του…!
Άδωνις για Λαζόπουλο: Εξηγεί πράγματα για τα οποία δεν έχει ιδέα
Συνέχεια στην κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με μία ανάρτησή στον λογαριασμό του στο Twitter
Kαι η κόντρα μεταξύ Λαζόπουλου και Άδωνι Γεωργιάδη καλά κρατεί. Όπως συμβαίνει συνήθως, μετά από κάθε επεισόδιο του «Αλ Τσαντίρι» υπάρχει και ένας αιχμηρός σχολιασμός από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Το ίδιο συνέβηκε για άλλη μια φορά, καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα πολύ δηκτικό σχόλιο, το οποίο συνοδεύεται με μία φωτογραφία από την εκπομπή όπου ο Λάκης Λαζόπουλος, με την δική του οπτική -και όχι μόνο- γωνία, εξηγούσε τα δεδομένα του ελληνικού χρέους και των μνημονίων.

Στο μήνυμά του ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτιέται: «Πόσο γελοίο δεν είναι να βλέπεις έναν καραγκιόζη να προσπαθεί να εξηγήσει πράγματα για τα οποία δεν έχει ιδέα;».

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments