Ντ. Μπακογιάννη: “Ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπά τους φτωχούς και για αυτό θέλει να αυξηθούν”

Ντ. Μπακογιάννη: “Ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπά τους φτωχούς και για αυτό θέλει να αυξηθούν”

Ούτε στην «ταπεινωτική» σύμβαση των Βερσαλλιών που υπέγραψε η Γερμανία μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο «και ήταν η αιτία του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου», δεν προβλεπόταν τέτοιο ταμείο, ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη από το βήμα της Βουλής, σχολιάζοντας το σχηματισμό υπερταμείου όπου θα εντάσσονται εκατοντάδες φορείς του δημοσίου προς αποκρατικοποίηση.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προειδοποίησε ότι ο σχηματισμός αυτού του ταμείου που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο, θα έχει την δυνατότητα να ελέγχει το σύνολο της δημόσιας περιούσίας «χωρίς δημοκρατικό έλεγχο». «Αυτό το δικαίωμα δεν σας το δίνουμε εμείς οι φιλελεύθεροι», πρόσθεσε.

Η κα Μπακογιάννη έκανε λόγο για «παράδοση της εθνικής κυριαρχίας» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά : «Ο ΣΥΡΙΖΑ, πράγματι αγαπάει τους φτωχούς και γι αυτό θέλει να τους αυξήσει… σας διαβεβαιώνω κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα το πετύχετε και θα τους αυξήστε, αφού φτωχοποιείται την χώρα…»

Κλείνοντας, η βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε πως δεν πρόκειται να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι και αυτό θα σημάνει την ενεργοποίηση του αυτόματου κόφτη, με συνέπεια να υποχρεωθεί η κυβέρνηση να κόψει «άτσαλα» αρκετές δαπάνες.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments