Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Άρτα

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Άρτα

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ έπεσε πολυμελές και οργανωμένο κύκλωμα που διακινούσε συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης, σε περιοχές της ‘Αρτας, την Αθήνας, της Λευκάδας και της Καρδίτσας.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και η δράση 21 ατόμων ως μελών της οργάνωσης, δύο εκ των οποίων φέρεται να είχαν αρχηγικό ρόλο.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξακριβώσουν και να προσδιορίσουν τη μεθοδολογία δράσης της σπείρας, τις διόδους διοχέτευσης των ναρκωτικών ουσιών στην τοπική αγορά καθώς και τους χώρους αποθήκευσής τους.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, ακολουθήθηκαν τακτικές παράλληλων αιφνιδιαστικών ερευνών, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, που είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να κατασχεθούν: 32 γραμμάρια κοκαΐνης, σε υγρή και στερεή μορφή, 700 περίπου γραμμάρια χασίς,79,06 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας MDMA, το χρηματικό ποσό των 2.458 ευρώ, 206 κροτίδες, 176 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 4 ζυγαριές ακριβείας, 2 επιβατικά αυτοκίνητα και 2 μοτοσικλέτες, καθώς και 18 κινητά τηλέφωνα

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments