ΝΔ για απόφαση Eurogroup: Ταπεινωτική συνθηκολόγηση της κυβέρνησης

ΝΔ για απόφαση Eurogroup: Ταπεινωτική συνθηκολόγηση της κυβέρνησης

«Για ταπεινωτική συνθηκολόγηση της κυβέρνησης», σχετικά με την απόφαση του Eurogroup, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει οριστική κλείσιμο της αξιολόγησης, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες σε κόκκινα δάνεια, συνταξιοδοτικό και αποκρατικοποιήσεις». Παράλληλα υποστήριξε τα 7.5 δις της δόσης του Ιουνίου είναι τα μισά ,σε σχέση με ότι είχε προγραμματιστεί, ενώ επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν έφερε λύση για τη βιωσιμότητα του χρέους.

Εν τω μεταξύ, την προσεχή Δευτέρα 30 Μαΐου ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί στο Λουξεμβούργο με την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της εκδήλωσης, για τα 40 χρόνια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Εξάλλου, το προσεχές Σάββατο θα συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ με αντικείμενο τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Κουμουτσάκος αναφερόμενος στην Ειδομένη στηλίτευσε την προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση και υπογράμμισε πως η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο και η ΝΔ περιμένει να ανοίξει και η σιδηροδρομική γραμμή.

Τόνισε, επίσης, ότι εκτός από την Ειδομένη υπάρχει μια εν δυνάμει βόμβα και στη δημόσια υγεία και στην ανομία που λέγεται Ελληνικό.

Την προσεχή Πέμπτη 2 Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος για το προσφυγικό – μεταναστευτικό από τη Σάμο, όπου θα παραστεί στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments