Δίγαμη η Άμπερ Χερντ – Επέστρεψε στην ερωμένη της μετά το διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ

Δίγαμη η Άμπερ Χερντ – Επέστρεψε στην ερωμένη της μετά το διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ

Μερικές φορές τα κινηματογραφικά σενάρια βγαίνουν από την αληθινή ζωή…

Έτσι, και το διαζύγιο του του Τζόνι Ντεπ και της Αμπερ Χερντ έπεσε έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ, με τις φήμες να ρίχνουν το φταίξιμο στην νεαρή ηθοποιό. Τι όμως είχε συμβεί;

Σύμφωνα με τη The Mirror, η Αμπερ Χερντ είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης το 2008 με την Tasya Van Ree και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα επέστρεψε σ’ εκείνη μετά τον χωρισμό της με τον Johnny Depp.


Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, η Amber Heard και η Tasya Van Ree είχαν παντρευτεί κρυφά πριν από 8 χρόνια και μάλιστα η 30χρονη ηθοποιός είχε αλλάξει και το επίθετό της παίρνοντας το επίθετο της Tasya και λεγόταν Amber Van Ree.

 

Πηγή ανέφερε στην εφημερίδα πως το ζευγάρι πραγματοποίησε ιδιωτική τελετή το 2011 στη Νέα Υόρκη, ζητώντας από πολύ στενούς φίλους να παραστούν και να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό το γεγονός.


Η Αμπερ, όπως σημειώνει η The Mirror, δεν χρειάστηκε να πάρει διαζύγιο από την Ταίσα, εξαιτίας της μη νομιμότητας της τελετής.

Ωστόσο, δεν ήταν ο γάμος που εξόργισε τον Τζόνι Ντεπ, αλλά η φιλία που συνέχιζε να διατηρεί η Αμπερ με την πρώην ερωτική της σύντροφο. Βέβαια, όσο κι αν του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να έχει ελαφρυντικά για να “σηκώσει” χέρι ή να κάνει πράξη οποιαδήποτε μορφή βίας κατά της νεαρής (και άτακτης) πρώην συζύγου του…

Η Aμπερ έκανε αίτηση διαζυγίου την περασμένη Δευτέρα, 15 μήνες μετά τον γάμο της με τον Ντεπ στις Μπαχάμες και τρείς ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του. Έφτασε μάλιστα στο δικαστήριο με μώλωπες για να δείξει πόσο βίαιος ήταν ο ηθοποιός μαζί της.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments