Κατέβασε ρολά το Athens Ledra Hotel

Κατέβασε ρολά το Athens Ledra Hotel

Άδοξο τέλος είχε σήμερα το ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel, καθώς η διοίκησή του ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη λειτουργία του.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ΑΣΤΥ ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις ΑΕ, του Ομίλου Παρασκευαϊδη, ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια του Athens Ledra Hotel, ανακοινώνει την διακοπή της λειτουργίας του ξενοδοχείου από σήμερα 31 Μαϊου 2016 λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Για την ιστορία οι τελευταίοι εργαζόμενοι, περί τους 150 στον αριθμό, είναι απλήρωτοι από τα μέσα Μαρτίου και μετά, χωρίς μάλιστα να έχουν λάβει το δώρο Πάσχα, λόγω της δέσμευσης των λογαριασμών της εταιρείας από το ΙΚΑ και την Alpha Bank.

Η εταιρεία από το πρωί, παρά το 100% της πληρότητας, αδειάζει το ξενοδοχείο από τους πελάτες της, λόγω των υπέρογκων χρεών προς τις τράπεζες.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.