“Σκληροί” διάλογοι Παρασκευόπουλου-Λοβέρδου στη Βουλή

“Σκληροί” διάλογοι  Παρασκευόπουλου-Λοβέρδου στη Βουλή

Σκληρή κόντρα στη Βουλή, στη συζήτηση για την απόσυρση της τροπολογίας με τις offshore, είχαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, επετέθη στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά τον κ. Παρασκευόπουλο. «Ή ευθύνη έχει ο υπουργός που δεν ενημέρωσε για το τι πράττει ή ευθύνη έχει συνολικά η κυβέρνηση» είπε για να προσθέσει: «Είναι καταφανέστατο ότι η συγκάλυψη έχει και δράκο πίσω της. Υπάρχει πρόσωπο». Μάλιστα, απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα και στον κ. Παρασκευόπουλο είπε «τι με κοιτάς;». Ο Α. Λοβέρδος, σε υψηλούς τόνους, επέμεινε ότι ο υπουργός ξεγέλασε τη Βουλή και του είπε δείχνοντάς τον με το δάχτυλο: «Πρέπει να ντρέπεται. Αυτός».

Παίρνοντας το λόγο ο Ν. Παρασκευόπουλος απάντησε: «Νομίζω ότι ο κ. Λοβέρδος θα μπορούσε στις τοποθετήσεις του να υποκρίνεται ότι μπορεί να μου μιλά με ευπρέπεια». Ενώ σε άλλο σημείο είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Λοβέρδος επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί καν να μου μιλά με ευπρέπεια ή έστω με νηφαλιότητα», σχολίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments