Γεωργιάδης: Ενδεχομένως να μην ήταν σωστή η απόφαση να αποχωρήσει η ΝΔ από τη συζήτηση για τις offshore

Γεωργιάδης: Ενδεχομένως να μην ήταν σωστή η απόφαση να αποχωρήσει η ΝΔ από τη συζήτηση για τις offshore

Τη θέση πολλών βουλευτων της ΝΔ, μετεφερε ουσιαστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με την αποχωρηση της ΝΔ απο τη βουλή.Ένα θέμα που πήρε διαστάσεις και συνδέθηκε με παρασκηνιακές διεργασίες στο εσωτερικό του κόμματος

«Ενδεχομένως να μην ήταν σωστή η απόφαση, να αποχωρήσει, από τη Βουλή η ΝΔ» είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την αποχώρηση της κοινοβουλευτικής ομάδας από τη συζήτηση της τροπολογίας για τις offshore.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πάντως τόνισε μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ότι η διάταξη «έγινε κρυφά, για να ξεπλύνει κάποιους. Όταν σε παίρνουν είδηση, με τη γίδα στην πλάτη, πας στο άλλο άκρο».

Ταυτόχρονα κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι ότι παρασύρθηκαν από το λαϊκισμό και ψήφισαν την τροπολογία, ενώ σημείωσε ότι η ΝΔ θα συνεχίζει να ζητεί εκλογές, γιατί η κυβέρνηση βάζει μόνο φόρους και δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη μιζέρια.

Για τη στάση του κόμματος στη συζήτηση για τις offshore ρωτήθηκε και ο βουλευτής Μάκςη Βορίδης ο οποίος μιλώντας στον Alpha 989 είπε ότι η εν λόγω κίνηση έγινε μετά από στάθμιση. «Υπήρχε απόφαση που σταθμίστηκαν όλα τα δεδομένα», είπε.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments