Σαπέν: Η Ελλάδα να συνεχίσει τις προσπάθειες

Σαπέν: Η Ελλάδα να συνεχίσει τις προσπάθειες

Ελλάς-Γαλλία συμμαχία, αλλα ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών συστήνει στην Ελλάδα να μη χαλαρώσει τις προσπαθειες της σε δημοσιονομικό επίπεδο, αλλα να συνεχίσει με την ιδια τόλμη. Αυτό το μήνυμα, της συνέχισης των προσπαθειών, εστειλε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν, μετά τη συνάντηση που είχε με τον έλληνα ομόλογό του Ευκλείδη Τσακαλώτο στην Αθήνα.

Ο κ. Σαπέν σημείωσε πως η θέση της Ελλάδας είναι πολύ σημαντική στην Ευρώπη και ότι η χώρα μας πρέπει να βρει τη θέση που της αξίζει αναπτυξιακά, ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου και των αγορών.
Σε ένα χρόνο μπορούμε να έχουμε μία διαφορετική Ελλάδα, αν η κυβέρνηση πετύχει στις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, αλλάξει το κράτος και αντιμετωπίσει τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή, δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Τσακαλώτος.

Τόνισε πως εάν επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, η χώρα μας σε ένα χρόνο θα μπορεί να βγει στις αγορές και να επιστρέψει στην ανάπτυξη που θα δίνει μία αίσθηση δικαιοσύνης, καθώς τα οφέλη της θα κατανέμονται σε όλους.

Είναι από από τις λίγες φορές που συναντιόμαστε πρωί και όχι μετά τα μεσάνυχτα, προσέθεσε αστειευόμενος ο έλληνας ΥΠΟΙΚ, συμπληρώνοντας ότι ο κ. Σαπέν, ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η Γαλλία έχουν βοηθήσει πολύ την Ελλάδα.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments