21 συλλήψεις σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη

21 συλλήψεις σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη

Τεράστια αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό όπλων και ναρκωτικών βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα στην Κρήτη. Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 21 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κατασχεθεί βαρύς οπλισμός, τεράστιος αριθμός όπλων και πάρα πολλές χειροβομβίδες.

Μεταξύ των 21 συλληφθέντων βρίσκονται 4 αστυνομικοί, κάποιοι εκ των οποίων ανήκουν στην ομάδα ΔΙΑΣ. Μάλιστα τα δύο άτομα της ΔΙΑΣ είχαν συλληφθεί τον περασμένο Απρίλιο από τους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ. Και είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα αλλά, άγνωστο πώς, επέστρεψαν στο σώμα. Στα σπίτια των ανδρών της ΔΙΑΣ βρέθηκε μεγάλως αριθμός όπλων τα οποία έφερναν από την Αυστρία και διοχέτευαν τόσο στην Κρήτη, όσο και στην Αθήνα, αλλά και χειροβομβίδες.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται και επιχειρηματίες σκοπευτικών συλλογών και καταστημάτων πώλησης όπλων οι οποίοι, όπως αποδείχθηκε έκαναν λαθρεμπόριο φυσιγγιών αφού με ψευδές βεβαιώσεις δήλωναν ότι πολλά από αυτά χρησιμοποιούνται στο σκοπευτικό σύλλογο.

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα με αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε διάφορα σημεία των Χανίων και συντονίζεται από την Υπηρεσία Οργανωμένου Εγκλήματος στην Αθήνα, ενώ συμμετέχουν αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα αλλά και το Ηράκλειο. Ενδεικτικό του μεγέθους της επιχείρησης είναι ότι σε αυτήν παίρνουν μέρος περίπου 150 αστυνομικοί.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments