Αθηνά Ωνάση – Ντόντα: Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα

Αθηνά Ωνάση – Ντόντα: Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα

Ούτε ένα βλέμμα δεν αντάλλαξαν η Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο , στην πρώτη τους «τυχαία» συνάντηση μετά τον χωρισμό.

Αθηνά και Ντόντα ταξίδεψαν ως το Σεν Τροπέ προκειμένου να παραστούν στους ιππικούς αγώνες «Longines Athina Onassis Horse Show», που διοργανώνει η ίδια η χρυσή κληρονόμος τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα και αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν σε διεθνή ΜΜΕ, το πρώην ζευγάρι δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα και η συνάντησή του ήταν τόσο… «παγωμένη» που δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία που να τους απεικονίζει μαζί -ή έστω σε κοντινή απόσταση.

 

Και ενώ ο Αλβάρο αγωνιζόταν με το άλογό του, η Αθηνά προσπαθούσε να διασκεδάσει συντροφιά με την παρέα της. Το ενδιαφέρον των ΜΜΕ κέντρισε και ένας κύριος ο οποίος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της και δίπλα στον οποίο η Αθηνά δεν σταμάτησε να γελά.

Μάλιστα, υπήρξαν μέσα ενημέρωσης που έσπευσαν να γράψουν ότι ο άντρας αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αθηνάς Ωνάση.

Σίγουρα, πάντως, η Αθηνά δεν έμοιαζε σε τίποτα με την καταρρακωμένη γυναίκα για την οποία έγραφαν προ ημερών τα ΜΜΕ της Βραζιλίας.

Θυμίζεται ότι , η πραγματική αιτία του πολύκροτου χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση με τον Ντόντα ήταν η «προδοσία» του Άλβαρο, ο οποίος την απάτησε με την ξανθιά αδελφή ενός ιππέα διεθνούς φήμης και μάλιστα στο ίδιο το κρεβάτι του ζεύγους! Όπως ανέφερε το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, επικαλούμενο μία πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι, το προσωπικό ασφαλείας (το οποίο λαμβάνει το μισθό του από την Αθηνά και όχι από τον «Ντόντα») έκανε τσακωτούς τον Άλβαρο και την ξανθιά «φίλη» του στο κρεβάτι της πολυτελούς βίλας στη Γουέλινγκτον στο τέλος της περσινής χρονιάς.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments