Ν.Φίλης: “Δεν κάνω δώρο στον Μητσοτάκη την παραίτησή μου”

Ν.Φίλης: “Δεν κάνω δώρο στον Μητσοτάκη την παραίτησή μου”

«Δεν παραιτούμαι εγώ ούτε η κυβέρνηση» απαντά στη Νέα Δημοκρατία ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης συνδέοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το κίνημα «Παραιτηθείτε» το οποίο χαρακτηρίζει «ακροδεξιάς κατεύθυνσης».

Ερωτώμενος για το αίτημα της ΝΔ να παραιτηθεί ο κ. Φίλης ανέφερε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ ζητά την παραίτησή μου. Τώρα, που ο κ. Μητσοτάκης έχει αγκαλιάσει το ακροδεξιάς κατεύθυνσης κίνημα ‘‘Παραιτηθείτε’’ είναι φυσιολογικό να εντάσσει και τη δική μου παραίτηση στο γενικότερο αίτημά του. Ούτε η κυβέρνηση ούτε εγώ προσωπικά σκοπεύουμε να προσφέρουμε αυτό το δώρο στον κ. Μητσοτάκη».

Την παραίτηση του Νίκου Φίλη ζήτησε νωρίτερα η ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι προκύπτει σοβαρό πρόβλημα δημοκρατίας μετά τη δήλωσή του περί ορίων συνταγματικής ανοχής για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

«Ο κ. Φίλης ξεπέρασε κάθε όριο, ακόμη και για αυτήν την ιδεοληπτική και ανίκανη κυβέρνηση στην οποία μετέχει» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ένας δημοκράτης θα χαρακτήριζε ‘‘εκτροπή’’ μια αντικυβερνητική διαδήλωση… Πρόκειται για εθνικιστική αριστερά τύπου Μαδούρο και Τσάβες», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments