Δήλωση σοκ από τον Παπαδημούλη για τον Μαυρίκο

Δήλωση σοκ από τον Παπαδημούλη για τον Μαυρίκο

Με μεγάλη ευκολία εκφέρουν δημοσίως την άποψή τους, επί παντός επιστητού, πολιτικοί, μεταξύ των οποίων είναι –προς έκπληξή όλων- και ο κατά τα άλλα μετριοπαθής Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αρνητικές αντιδράσεις με την ανάρτησή του στο twitter για το δυστύχημα με την Porsche του Παναγιώτη Μαυρίκου κάνοντας λόγο πως «έκαψαν τον Μαυρίκο πριν τους κάψει».

Η δήλωση αυτή προκαλεί πολλά ερωτηματικά καθώς η αστυνομία δεν έχει αποφανθεί αν ο θάνατος του εκδότη της εφημερίδας Ακρόπολη προήλθε από μηχανική βλάβη ή από εγκληματική ενέργεια, ενώ ακόμη και η οικογένεια τηρεί στάση αναμονής.

Μετά το tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη όπου συγκεκριμένα ανέφερε «Η όζουσα υπόθεση Μαυρίκου, δεν επιλύθηκε όπως πρέπει, μέσω της δικαστικής οδού, αλλά μέσω της Αττικής οδού. Τον έκαψαν για να μη τους κάψει», πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων έσπευσαν να ζητήσουν από τον κ. Παπαδημούλη να καταθέσει στην ελληνική δικαιοσύνη όσα στοιχεία διαθέτει, αλλιώς ας σιωπήσει…

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments