Τα άκουσε ο Κατρούγκαλος στο Ηράκλειο – Τον υποδέχτηκαν με συνθήματα και αποδοκιμασίες – ΒΙΝΤΕΟ

Τα άκουσε ο Κατρούγκαλος στο Ηράκλειο – Τον υποδέχτηκαν με  συνθήματα και αποδοκιμασίες – ΒΙΝΤΕΟ

Τα άκουσε για τα καλά ο Γιώργος Κατρούγκαλος, κατά την άφιξή του στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, νωρίτερα το Σάββατο. Εκπρόσωποι πολλών φορέων επιφύλαξαν «θερμή» υποδοχή στον υπουργό Εργασίας, με συνθήματα κατά της μνημονιακής πολιτικής και αποδοκιμασίες.

Μάλιστα, όταν ο κ. Κατρούγκαλος πλησίασε τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Στέλιο Βοργιά και του έτεινε το χέρι να τον χαιρετήσει, εκείνος επιδεικτικά, απέφυγε να σφίξει το χέρι του υπουργού, όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Οταν ο κ. Βοργιάς του είπε ότι ο διάλογος που επικαλείται η κυβέρνηση είναι προσχηματικός, όταν οι θέσεις των φορέων δεν λαμβάνονται υπόψιν, ζητώντας του να αποσυρθεί το ασφαλιστικό, ο κ. Κατρούγκαλος του απάντησε «το ασφαλιστικό είναι νόμος του κράτους, τέλος», προκαλώντας την αντίδραση των συγκεντρωμένων, σύμφωνα με το ekriti.gr

Οταν ρωτήθηκε για το κίνημα «Παραιτηθείτε», ο κ. Κατρούγκαλος έκανε λόγο για κάποιους που ενώ παλιότερα λοιδορούσαν τα κινήματα, τώρα θέλουν οι ίδιοι να γίνουν «κατσαρολάκηδες».

Ο υπουργός Εργασίας έκανε λόγο για «μαύρη πληροφόρηση» για την πολιτική της κυβέρνησης, και για ενημερωτική εκστρατεία προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για την αλήθεια των μέτρων που θα φέρουν άνοδο της οικονομίας.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments