Βγενόπουλος: Δεν εκκρεμεί καμία υπόθεση εναντίον μου σε Ελλάδα ή Κύπρο

Βγενόπουλος:  Δεν εκκρεμεί καμία  υπόθεση  εναντίον μου σε Ελλάδα ή Κύπρο

Tις τελευταίες δύο εβδομάδες γίνεται συντονισμένη προσπάθεια από τα γνωστά «δημοσιογραφικά» κέντρα να εμφανισθώ ως υπόδικος ή ότι θα ανακριθώ σε σχέση με την «υπόθεση της Λαϊκής», παραπέμποντας σε δήθεν σοβαρές υποθέσεις αναφέρει σε δήλωσή του ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Προσθέτει ότι καμία υπόθεση δεν εκκρεμεί εναντίον του είτε στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο και έχει απλώς κληθεί να καταθέσει, μεταξύ διαφόρων άλλων στελεχών, για την ακριβή ή μη απεικόνιση των Ελληνικών ομολόγων στα Ενημερωτικά Δελτία της τράπεζας κατά τα έτη 2010 και 2011.

Ο κ. Βγενόπουλος τονίζει ότι η τα δελτία με την απεικόνιση των ελληνικών ομολόγων ετοιμάσθηκαν από εξωτερικούς συμβούλους και τις υπηρεσίες της Τράπεζας, είχαν εγκριθεί από την Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, και η υπόθεση είναι διαδικαστική.

Αντίθετα – προσθέτει ο επιχειρηματίας – για όλες τις υποθέσεις της Λαϊκής για τις οποίες δήθεν κατηγορούμαι και επί της ουσίας δυσφημίζομαι επί έτη έχουν εκδοθεί αποφάσεις αρχειοθέτησης, διότι δεν προέκυψαν ούτε καν ενδείξεις τέλεσης ποινικών αδικημάτων.

«Είναι αξιοσημείωτο ότι οι ενορχηστρωτές αυτής της λάσπης εναντίον μου είναι υπόδικοι για βαρύτατα ποινικά αδικήματα και προσπαθούν να είναι αρεστοί σε διάφορα κέντρα εξουσίας ελπίζοντας ότι έτσι θα αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεών τους» αναφέρει.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.