Διχαστικός λόγος απο Γεροβασίλη για το κίνημα «Παραιτηθείτε»: Κινείται εχθρικά στη χώρα

Διχαστικός λόγος απο Γεροβασίλη για το κίνημα «Παραιτηθείτε»: Κινείται εχθρικά στη χώρα

Μια νέα απίστευτη δήλωση έκανε η Όλγα Γεροβασίλη στην προσπάθεια της κυβέρνησης να τορπιλίσει την επιτυχία της αυριανής συγκέντρωσης. Ξεπερνώντας κάθε ανεκτό όριο, χαρακτήρισε τους συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο κίνημα, ως εχθρούς της Ελλάδας. Μια στοχευμένη δήλωση που σκοπεύει στο διχασμό της ελληνικής κοινωνίας.

Ειδικότερα η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας στην ΕΡΤ Ιωαννίνων, υπογράμμισε ότι «το δικαίωμα του καθενός να διαδηλώσει και να πει την άποψή του είναι αναφαίρετο» και ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να διαδηλώσει όπως εκείνος νομίζει και πως η κριτική αφορά το γιατί γίνεται και ποια είναι τα αιτήματα. «Το “Παραιτηθείτε”, λοιπόν, στη σημερινή συγκυρία είναι ένα αίτημα το οποίο δεν απαντά σε ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και το οποίο κινείται εχθρικά στη χώρα, αυτή τη στιγμή. Με αυτή την έννοια, το σχολιάζω πολιτικά μόνο», τόνισε η κ. Γεροβασίλη.

Σημείωσε ότι «βεβαίως, κρίνονται αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να πουν ότι είναι απολίτικο και κόσμος δυσαρεστημένος, ενώ στα αλήθεια δεν πρόκειται περί τέτοιου» και προσέθεσε ότι «πρόκειται περί συγκαλύψεως στελεχών συγκεκριμένων πολιτικών χώρων και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας, και καλά θα έκαναν να είναι με το όνομά τους και την υπογραφή τους». «Δεν είχαν να φοβηθούν κάτι από αυτό, αλλά νομίζω ότι έχουν να φοβηθούν τη μη συμμετοχή των ανθρώπων, εάν οι ίδιοι ήταν οι διοργανωτές», σχολίασε.

«Προσπάθησαν να κρυφτούν οι διοργανωτές και να πουν ότι κανείς δεν συμμετέχει σε όλο αυτό αλλά όλο αυτό γίνεται αυθορμήτως. Το σχολιάζω όσον αφορά αυτό. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κανένα θέμα να σχολιάσω περαιτέρω, για μια συγκέντρωση η οποία έχει δικαίωμα ο καθένας να την οργανώσει και να την κάνει», προσέθεσε.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments