Η δημιουργός του κινήματος «Παραιτηθείτε» ήταν ψηφοφόρος του… Νεφελούδη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δημιουργός του κινήματος «Παραιτηθείτε» ήταν ψηφοφόρος του… Νεφελούδη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια κίνηση που δημιουργήθηκε για… πλάκα μέσα από το Facebook, αλλά στη συνέχεια πήρε διάσταση και γιγαντώθηκε, παρουσίασε το κίνημα «Παραιτηθείτε» η εμπνεύστριά του φιλόλογος Ρούλα Καλαρά, σε συνέντευξή της στο MEGA, τονίζοντας ότι η πρωτοβουλία δεν έχει σχέση με τα κόμματα.

Για να το αποδείξει μάλιστα θυμίζει ότι η ίδια ήταν ψηφοφόρος του κ. Νεφελούδη, όταν ήταν μαζί στο ΚΚΕ και στη ΔΗΜΑΡ.

«Ξεκινήσαμε δύο στο Facebook για να κάνουμε πλάκα και να γελάμε. Μέσα σε δύο ημέρες είχαμε γίνει εκατό και σε μια εβδομάδα 500. Φτιάξαμε μια μυστική ομάδα 1000 ατόμων και συνενοούμασταν. Μέσα σε δύο μήνες αυτό σοβάρεψε και απλώθηκε πολύ σε όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου και κατέληξε σήμερα στην πρώτη αντικυβερνητική συγκέντρωση» εξήγησε η κυρία Καλαρά μιλώντας Mega.

«Σε αυτούς τους οχετούς του ψέματος της λάσπης και της συκοφαντίας είναι αδύνατον να απαντήσει ένας νορμάλ άνθρωπος μέσα σε πέντε λεπτά» δήλωσε η εμπνεύστρια του κινήματος μιλώντας για τις επιθέσεις που δέχεται το κίνημα από τα στελέχη της κυβέρνησης.

Ενώ παράλληλα εκτόξευσε τα πυρά της και κατά του ΓΓ του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη λέγοντας: «Με τον Νεφελούδη υπήρξαμε σύντροφοι για 40 χρόνια. Ήμασταν μαζί στο ΚΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ και ήμουν από τους ελάχιστους που τον ψήφισαν. Ντρέπομαι πολύ για λογαριασμό του. Αισθάνομαι τέτοιο αποτροπιασμό για την πολιτική αλητεία που έβγαλε αυτός ο άνθρωπος που δεν θέλω να απαντήσω τίποτα».

Μιλώντας για τους Αγανακτισμένους και το δικό της κίνημα Παραιτηθείτε η Ρούλα Καλαρά τραβά μια σαφής διαχωριστική γραμμή. «Ένας όχλος που έδωσε Γη και Ύδωρ στην Χρυσή Αυγή. Μέσα από αυτό το κίνημα φούντωσε η Χ.Α και ζωντάνεψε ο ναζισμός στη χώρα» δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε» θα γίνει σήμερα στις 6.30 στο Σύνταγμα.

https://www.youtube.com/watch?v=lZDSBDW09lM

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments