Μητσοτάκης: “Καθιστώ προσωπικά υπεύθυνο τον πρωθυπουργό για την ασφάλεια των πολιτών στο Σύνταγμα”

Μητσοτάκης: “Καθιστώ προσωπικά υπεύθυνο τον πρωθυπουργό για την ασφάλεια των πολιτών στο Σύνταγμα”

Προσωπικά υπεύθυνο για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών που θα συγκεντρωθούν σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος κατέστησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας πριν από λίγη ώρα στη Βουλή.

Όπως είχε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ «σταματήστε να ενοχλείστε όταν οι πολίτες κάνουν συγκεντρώσεις αναζητώντας λύσεις και διεξόδους με νόμιμο τρόπο. Στις διαδηλώσεις δεν έχουν δικαίωμα μόνο οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλοι οι Έλληνες πολίτες».

Και συνέχισε με νόημα: «Όλοι όσοι έχτισαν καριέρες πάνω σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, σήμερα τους βλέπουμε να αγανακτούν επειδή ο κόσμος κατεβαίνει στους δρόμους. Αυτοί που φτωχοποιούσαν όσους κάποτε δεν διαδήλωναν, σήμερα στοχοποιούν αυτούς που διαδηλώνουν.

Αρκούσε μόνο η αναγγελία μιας συγκέντρωσης για να βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην επιφάνεια το πραγματικό, αυταρχικό του πρόσωπο. Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι θα έρθει η ώρα να θερίσετε τους ανέμους που σπείρατε. Η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από ειρηνικούς διαδηλωτές αλλά από όσους εκμεταλλεύτηκαν το χυμό των πολιτών τόσα χρόνια, για κομματικό τους συμφέρον. Επενδύσατε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ στην οργή, το θυμό και την αγανάκτηση, κάνοντας το λαϊκισμό τέχνη και τη χυδαιότητα καθημερινή πρακτική. Καθιστώ την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα προσωπικά υπεύθυνο για την ασφάλεια των πολιτών που θα έρθουν σήμερα να διαδηλώσουν».

Κατέληξε δε λέγοντας ότι «ο κ. Πολάκης είναι ο πιο ανίκανος και ακατάλληλος υπουργός που πέρασε ποτέ από το υπουργείο Υγείας, Εμείς όμως δεν θα βγούμε να πούμε καλά του έκαναν, γιατί τα προβλήματα δεν λύνονται με γιαούρτια και κλωτσιές. Το ζήτημα είναι η δημιουργική εκτόνωση της οργής και ευτυχώς οι δημοκρατίες έχουν μηχανισμούς αποσυμπίεσης αυτής της οργής, όπως είναι οι διαδηλώσεις και οι εκλογές»!

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments