Άδειασε τον Πολάκη ο Παρασκευόπουλος – Την αποπομπή του ζητά ο Βορίδης

Άδειασε τον Πολάκη ο Παρασκευόπουλος – Την αποπομπή του ζητά ο Βορίδης

Σαφείς αποστάσεις από τις χθεσινές δηλώσεις αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη περί συμμετοχής πολλών δικαστικών σε παραδικαστικά κυκλώματα πήρε από τη Βουλή ο Νίκος Παρασκευόπουλος, προκληθείς από τη Νέα Δημοκρατία και τον Μάκη Βορίδη να πάρει θέση απέναντι στις ύβρεις του συναδέλφου του εναντίον του σώματος των δικαστών.

«Το υπουργείο Δικαιοσύνης κι εγώ προσωπικά εμπιστευόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη και το επίπεδο απονομής της και τους δικαστικούς λειτουργούς – τη συντριπτική τους πλειονότητα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Παρασκευόπουλος, αδειάζοντας ξεκάθαρα τον Παύλο Πολάκη.

Και προκειμένου να μην αφήσει καμία αμφιβολία για τη θέση του πρόσθεσε ότι ναι μεν σέβεται το ατομικό δικαίωμα του καθενός να εκφράζει την άποψή του, ωστόσο, όπως τόνισε όταν οι καταγγελίες δεν αφορούν συγκεκριμένα πρόσωπα, τότε αποτελούν απλές δηλώσεις.

«Όσα είπε ο κ. Πολάκης δεν συνδέονται με συγκεκριμένα πρόσωπα. Μου θυμίζει το δάσκαλό μου στη Νομική που έλεγε ότι η περιύβριση έχει σημασία όταν αντανακλά σε συγκεκριμένα πρόσωπα άρα να αποτελεί δυσφήμιση ή περιύβριση αλλιώς αποτελεί μία δήλωση δίχως νόημα ή είναι μία θεσμική κριτική», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Την αποπομπή του Παύλου Πολάκη ζήτησε ο Μάκης Βορίδης, ενώ ο Κώστας Τζαβάρας κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να βάλει τέλος στο «αντιδημοκρατικό κρεσέντο χυδαιότητας» του αναπληρωτή υπουργού υγείας.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments