Βουλιαγμένη: Ισχυρή έκρηξη βόμβας στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία

Βουλιαγμένη: Ισχυρή έκρηξη βόμβας στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε αργά τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη , στην είσοδο οικίας γνωστού επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης και νυχτερινών κέντρων.

Άγνωστοι -προς το παρόν- δράστες τοποθέτησαν και πυροδότησαν αυτοσχέδιο μηχανισμό στην περίφραξη της οικίας επιχειρηματία του χώρου της εστίασης.

Στην περιοχή μετέβησαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης, ενώ κλιμάκιο της Ασφάλειας απέκλεισε τον χώρο.
Στην περιοχή μετέβη και κλιμάκιο του ΤΕΕΜ για να εξερευνήσει τον χώρο και περισυνέλεξε τα υπολείμματα του αυτοσχέδιου μηχανισμού που προκάλεσε την έκρηξη, από την οποία υπήρξαν μόνο μικρές υλικές ζημιές.

Αξιωματικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών περισυνέλεξαν τα υπολείμματα και τα εξετάζουν στα εργαστήρια ενώ αστυνομικοί της ασφαλείας προσπαθούν να βρουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που ίσως να έχουν καταγράψει την ύποπτη κίνηση κάποιων οχημάτων στην περιοχή, κυρίως οχήματα που δεν ανήκουν σε ενοίκους των μονοκατοικιών στη συγκεκριμένη οδό όπου βρίσκεται το σπίτι του επιχειρηματία.

Σε μια πρώτη συζήτηση που είχε με τους αστυνομικούς ο επιχειρηματίας είπε ότι δεν έχει διαφορές με κανέναν και ότι δεν μπορεί να γνωρίζει από που προέρχεται η εντολή και ποια είναι τα κίνητρα των βομβιστών.

Οι αρχές ωστόσο προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να πρόκειται για απειλητικό μήνυμα με στόχο τον εκφοβισμό και γι αυτό ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μικρής ισχύος.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments