Αποκλειστικό: Πτώση της ΕΕ και διάλυση του ΝΑΤΟ με τη σημερινή του μορφή προέβλεπε έκθεση της CIA από το 2004

Αποκλειστικό: Πτώση της ΕΕ και διάλυση του ΝΑΤΟ με τη σημερινή του μορφή προέβλεπε έκθεση της CIA από το 2004

Του Νίκου Αθηναίου//24-6-2016

Έκθεση της CIAτου 2004 με τίτλο «Χαρτογραφώντας το Μέλλον του Κόσμου» προέβλεπε τη διάλυση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ – όπως το γνωρίσαμε μετά από το 1945 – εξαιτίας παρατεταμένης οικονομικής κρίσης με κύριους άξονες την αδυναμία εξυπηρέτησης του τομέα του κοινωνικού κράτους, της μαζικής εισόδου Μουσουλμάνων στην Ευρώπη, και την αδυναμία συντήρησης από το διευθυντήριο των Βρυξελλών των νεοεισερχόμενων χωρών στην ΕΕ, εννοώντας ουσιαστικά των χωρών της Βαλκανικής περιοχής.

Η έκθεση προέβλεπε ότι η ΕΕ θα διασπαστεί σε τρία μέρη, τη Δυτική Ευρώπη, τη Νέα Ευρώπη – παλιό όραμα του πρώην υπουργού Αμύνης των ΗΠΑ Ντόναλντ Ράμσφελντ, και στην Ανατολική ή Ορθόδοξη Ευρώπη. Το τελευταίο τμήμα αφορά κυρίως την αποκαλούμενη «Βαλκανική Ομοσπονδία» με χώρες της ΝΑ Ευρώπης που κατοικούνται από Χριστιανούς Ορθοδόξους, όπως η Ελλάς, Ρουμανία, Σερβία, και τα Σκόπια. Στη Δυτική Ευρώπη εντάσσονται χώρες όπως η Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία και Αγγλία, και στη Νέα Ευρώπη – υπό Καθολική επιρροή με Αμερικανική πατρωνία – θα ανήκουν οι τρεις χώρες της Βαλτικής, η Δημοκρατία της Τσεχίας, η Σλοβακία και η Σλοβενία. Στην «Νέα Ευρώπη» είναι δυνατόν να ενταχθεί η Κροατία ενώ παραμένει ερωτηματικό αν η Κροατία, το Κοσσυφοπέδιο, η Αλβανία και η Βοσνία Ερζεγοβίνη θα υπαχθούν στην «Ορθόδοξη Ζώνη».

Η έκθεση της CIA υπογραμμίζει το κίνδυνο από την εισβολή Μουσουλμάνων, και μιλά για τη δημιουργία νέου Χαλιφάτου στον κόσμο. Έγραψαν οι τότε αναλυτές, μεταξύ άλλων: «Οι ευρωπαϊκές χώρες ή θα πρέπει να προσαρμόσουν το εργατικό δυναμικό τους κάθε μία, να μεταρρυθμίσουν το κοινωνικό κράτος, και τους τομείς της παιδείας και των φορολογικών τους συστημάτων, καθώς επίσης και να φιλοξενήσουν ολοένα και περισσότερους μετανάστες [κυρίως από Μουσουλμανικές χώρες] ειδάλλως αντιμετωπίζουν περίοδο παρατεταμένης αποτελμάτωσης».

Η έκθεση προέβλεπε ότι το ποσοστό των Μουσουλμάνων μεταναστών θα αυξανόταν από 13% το 2004 σε από 22-37 τα εκατό του ευρωπαϊκού πληθυσμού το 2025, γεγονός που θα αποτελέσει σοβαρή πηγή εντάσεων στην Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Η έκθεση –που συντάχτηκε επί των ημερών του Προέδρου Μπους – λέει από τότε και κάτι άλλο που δεν το γράφει όμως και αναδεικνύεται ανάγλυφα και επί των ημερών μας αν αναλογιστεί κανείς την εσωτερική κατάσταση στις ΗΠΑ σε συνδυασμό με τις αμερικανικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου στις ΗΠΑ: ότι ολοένα και περισσότερες χώρες θα θεωρούν τις ΗΠΑ ως πρότυπο. Η ή Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει πολλή και εξαιρετικά σύνθετη δουλειά να κάνει από τον Ιανουάριο του 2017.

Το πλήρες κείμενο της προφητικής έκθεσης της CIAεδώ:

http://www.futurebrief.com/project2020.pdf

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments